![]() |
Yürekten Dökülen İnciler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürekten Dökülen İnciler![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() ![]() Ebediyen susmak ![]() ![]() Konuştukça ![]() ![]() ![]() ![]() yaşadıkça canım acıyor ![]() --------- ![]() İçi çürümüş ![]() bir azı dişi gibi yerinde yakışıksız ve rahatsız edici buldu adam kendini ![]() Daha çok hafta sonlarında ve gecenin geç saatlerinde şiddetli sızıyla varlığından haberdar eden bu çürük diş gibi; o da moralsiz ve aşksızlık içinde sızılar buluyor yüreğini ![]() Bir kerpeden bulsa söküp çıkaracak hayattaki yerinden kendisini adam ----------- ![]() Yaralı gönlümü sevgilinin gece renkli zülfünün hayaliyle sardım ![]() geceleyin merhem bulamayan o yaramın vay haline ![]() --------- ![]() ![]() Yalnızlık bu olsa gerekti ![]() -------------- Sustum! Tuz basıp yaralarıma ![]() İçinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi ![]() ![]() ![]() Yaslanıp yalnızlığın duvarına ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsesiz geziyorum gönül ülkemi ![]() ![]() ---------- ![]() Sukut olup sussam sana Sen üstüne giyer misin sessiz kelimelerimi Kurban etsem ben kendimi özlemine adim adim akla kara hallerimi Sen temize çeker misin beni kendinde yar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|