Yürekten Dökülen İnciler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yürekten Dökülen İnciler yalnızım![]() ![]() ![]() Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() ![]() Ebediyen susmak Çünkü canım acıyor![]() Konuştukça arzuladıkça özledikçe en kötüsü yaşadıkça canım acıyor ![]() --------- ![]() İçi çürümüş içinin çürüklüğü dışına vurmuş bir azı dişi gibi yerinde yakışıksız ve rahatsız edici buldu adam kendini Daha çok hafta sonlarında ve gecenin geç saatlerinde şiddetli sızıyla varlığından haberdar eden bu çürük diş gibi; o da moralsiz ve aşksızlık içinde sızılar buluyor yüreğini Bir kerpeden bulsa söküp çıkaracak hayattaki yerinden kendisini adam ----------- ![]() Yaralı gönlümü sevgilinin gece renkli zülfünün hayaliyle sardım geceleyin merhem bulamayan o yaramın vay haline ![]() --------- sesinin yankısını dinlemekten uzak olmak![]() Yalnızlık bu olsa gerekti ![]() -------------- Sustum! Tuz basıp yaralarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! İçinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi ![]() ![]() Yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara her gece ![]() ![]() ![]() Kimsesiz geziyorum gönül ülkemi kimse bilmiyor![]() ---------- ![]() Sukut olup sussam sana Sen üstüne giyer misin sessiz kelimelerimi Kurban etsem ben kendimi özlemine adim adim akla kara hallerimi Sen temize çeker misin beni kendinde yar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|