![]() |
Gidersen E Y V A L L A H ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidersen E Y V A L L A H !Dünüm yaşardı belki Yarınım ölmeseydi ![]() ![]() xx ` Biraz nefes alsam ? xx Gücüm yok artık sana ! xx Tek başıma kalmışım ![]() ![]() Gerçi bana koymaz ben hep yanlızım ! xx ~ Şu içimde yılların bıraktığı atıklar ![]() ![]() xx Orda durma akla gel ! xx Sevekşi gerçekti gözyaşıyLa güLmeseydi ![]() ![]() xx Sensin işte varım yoğum :/ xx Ne olursun gel tamam ![]() ![]() Gözlerini unutamam ! --------------------------------- S e n sessizce git içimden ![]() ![]() Ben anlatırım yokluğunu yüreğime uygun bir dille ![]() ![]() Varlığın da senin olsun yokluğun da; İstemiyorum ![]() ![]() Gitmeseydin ![]() ![]() Alıp gitmeseydin gözlerini benden ![]() ![]() artık özlemek i s t e m i y o r u m ![]() &&& Aşkı acılardan süzemezsin ! İstesen de istemesen de aşka boyun egersin ![]() ~ Arınmaz kirli gün yorgun günahlarından Kim tutar yağmuru yağsa şimdi bulutlardan ~ Nakaratına kapıldığım şarkı sözlerilar gibisin bu gün * ~ kurmaya korktuğum cümlelerin öznesi ne güzeL yaşatıyorsun insana g i t m e | hep kal yanımda Sevmelerin ardında gizlenmiş kuralları olmayan oyunalardı Aşk dedikleri ![]() ![]() ~ Hiç anlamadığım kazanamadığım ![]() ![]() ![]() Bir evcilik oyununun verdiği hazzın tadına hiç varamadım ![]() ![]() ~ tuzakla dolmuş her yer yorulmuş tüm bedenler ![]() ![]() ------------ Ben renklerin en siyahını hak ettim mi O kadar beyaz severken seni ![]() Ben yarama çoktan sen bastım ![]() Bir fotoğrafa gizle bizi “biz” yapsın ellerin ikimizi ![]() Tenime değen her damla senken Sığınacak saçak mı ararım ben ![]() Göçebe çaresizliklerdeyim kurudum ![]() ![]() Hayatı hangi kuytuda ''benim'' saysam yalnızlık ödenek oluyor bedeli için bir hüznü daha devralıyorum ![]() ****/***** GönLümden ~ gecen hatiraLarimda sakLi `~ *** yiLdiramaz beni mesafeLer ![]() `Sen kaLbimdeki yaramin T e k merhemisin ![]() eLLemeyin sevgimize ![]() ![]() nasiLsa ''birgun'' bitecek (!) ^-^^-^ ´´ Bir tebessum yuzumde akLimda sen vardin´´ Sonsuz Sevdam ``Firtina gibiydin geLdin gectin ![]() GözyasLarim Boguyor Beni ![]() x ![]() ![]() sevemem asLa ![]() ![]() Seni bu can kimseyi sevmedigi; kadar 'Seviyor' *** SensizLik KaLbime zarar ![]() ![]() ♪♪ * Ruhum Sana Tutsak OLmus ![]() ![]() ~ Sen benim herseyimsin; yaLan doLu dunyamda ![]() ![]() Hic birzaman sevgimi haketmedin sen ! S E N [ ![]() Sen DegiLsin artik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|