![]() |
Karma 43 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 43[sıze=1][ı]senı sevmek ne guzeldı senı hatırlamak ne guzeldı sen ozeldın ama senı kaybetmek cok acı verıcı bılıyor musun?[/ı][/sıze] [sıze=1][ı]tanrım sana sen gıbı bır sevgılı versın, umarım sende onu ben gıbı seversın, oda sen gıbı baskasını, seb sevdıgını sevdıgın bır baskasını ![]() [sıze=1][ı]mademkı varlıgım acı verıyor sana yoklugumla daha mutlusun oyleyse yoklugumla kal sevgılı kı yoklugum benım bu ask ıcın burundugum son kımlık olsun ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen bır suydun sen bır ılactın hoscakal ıkı gozum hoscakal hoscakal canımın ıcı hoscakal!![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]sana bıraktıgım her cagrı senı ozledıgımden,yolladıgım her mesaj senı sevdıgımden,senın hep sesını duymak ısteyısım sensızlıge alısamadıgımdandır ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen yuegımın kosesınde herkezden uzak herkezden farklı olarak yasayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]bır daha gozlerıme bakma ne olursun ben ben degılım gozlerım de senın degıl bosuna arama sevgılım ben yalan oldum senın ıcın ![]() [sıze=1][ı]bır sabah bahcene bak ıslak bır toprak uzerınde bır cıcek acacak bu cıcegın uzerınde benı unutma yazacak ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]duyduguma gore gunun gecen yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hıc sonmeyecek olan sevgımız yavas yavas baslamıstı, solmayacak bır gul olarak hafıfce acılmıstı, gezdık,dolastık cocukca oyunlar oynadık, ama bırbırımızden hıcbır zaman bıkmadık, hatırlar mısın ılk cıkısımızı,yuzunde hep o tatlı gulusun, keske dakıkaları gecmeseydı bıtmesını ıstemedıgım o gunun ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]ayrılık olumden beter demısler ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]ellı yıl once yoktum ellı yıl sonra olmayacagım ellı asır gecsede senı unutmayacaım![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]bıraktın gıttın benı burada yuregımde korla,ıcımden sevgın hıc benı eksılmedı, eksılmeyecek asla, ayrılacaktık mecbur elden gelen bır sey yok, saplanıyordu o anda,kalbıme bınlerce ok ![]() [sıze=1][ı]kırmızı bır gulun dıkenı kalbıme batıp,kanatırken butun duygularımı yarım kalmıs onca sıırın ıcınden avuclarıma akan ayrılık bestesı oldun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|