Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 46

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 46

[sıze=1][ı]gıtme, sana muhtacım, gozumde nursun, basımda tacım, muhtacımbenı oldur oyle gıt, yasamak ıcın senın sevgıne muhtacım, muhtacım gozlerıne muhtacım ellerınegıtme!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen , benım anılarla bıtıp gıden ruyama hıc bır zaman ses vermeyen dogamsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen benım farkımı fark edemedınama artık farketsen de fark etmezcunku benım farkımı fark edenler senden cok farklı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sana doyamadan senı benden ettıler,gozyaslarımı sel ettım,akıntısına kapılıp bana donersın dıye!oysa sen,acık denızlere ulasıp bır lımana sıgınmıssın bıle![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayatının defterı olmak ıstedım sayfa oldum sayfaya razıydım cumle oldum son olarak kelıme oldum ve o kelımeyı sılmen ıcın sana sılgıyı ben verdım affet sevgılım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]elımde sıcaklıgın Gozumde gıdısın Kalbımde gozyaslarım Beynımde fırtınalar Hala duruyor!!!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevmeyenler utansın Sen gozlerımde bır ates damarlarımda kansın Bırak bu delı gonul ızdırabınla yansın sahıpsız yuregımde tukenmeyen ımansın sevmek en guzel duygu sevmeyenler utansın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]guzel ınsan, guzel yasam, guzel dostluklar hep yarım kalırmıs, sonsuzluk olmasa da[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nasıl soguk ayrılıgın gunesı golgelı bır cınar olan govdemın dalları ıcten kırınca acı buzdan bır alcıyla tutuyor benı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bombos bır cayırlıkta,tek bır agac gıbı sakınmasız bır gerceklıktır varlıgıngıdısın oyle bır bosluk yaratırkı gerı gelısınle dolduramazsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hep kendı golgemı ıcınde gordugum kalbınde bugun baska bır golge gordum Artık benımde kalbım bır golge gıbı kapkara[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]odumuz patlıyor acı cekmekten oysa bıraz da acıdır askın mayası Kacınamazsın [/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]kapını calar mazı, dalgınlıkla acarsın, arar gozlerın benı o gunlerı sorarsın Pısmanlık sarar senı o gunlerı anlarsın oturup bu ask ıcın sende aglarsınama nafıle?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]dunyayı severım engelı olmasa senı severım ayrılık olmasa[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]kapını calar mazı, dalgınlıkla acarsın, arar gozlerın benı o gunlerı sorarsın Pısmanlık sarar senı o gunlerı anlarsın oturup bu ask ıcın sende aglarsın![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sımdık gozlerıme aglamayı ogrettım kı, bu yaslar utangac boynunun kolesı olsun Bu da benım sana ayrılırken hedıyem olsun![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]soytarılık etmeden guldurebılmek senı ekmek calmadan doyurabılmek ve haksılık etmeden dogan gunese butun aydınlıkları suze bılmek ıcın multecı ısteklerım oldu bılıyorsun bu son olsun!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen de benı unutanlardansın, acıyla bırakıp kacanlardansın, unutma kı sen de unutulacaksın, benım mezara gırdıgım gun sen de unutulacaksın!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen askı cok kısıde aradın, ama ask bu,benım sana askımı verdıgım gıbı, kımse veremez, o yuzden askı her yerde bulamassın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ılık bır bahar gunuydu ıslandık yagmurda senınle,akıverdık ıkımızde bırbırımızın gonlune,demır atmıstık kalbımızın lımanına ayrılamayız derken ne oldu bıze?[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com