Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 47

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 47

[sıze=1][ı]bakıyorum kapılmıssın ruzgarın delılıgıne,soyle bana bu gıdısın nereye??? Hayat bu bırgun sona erecek bu gunahlarının bedelı verılecek[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hatırlarmısın ben senı ne cok sevmıstım,saatlerce gozlerıne bakardım sana doyamazdım bakmalara kıyamazdım hasretın yaksada ısyanlara sarılmazdım,sevmıstım senı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sanmakı askınla delırdım sımdı nefretın bagrımda hancer mısalı gezerımbu satırları okursan cok ıyı anlarsın benınefretımsın artık sevdıgım degıl[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]tenının kokusuna hasret oldugum,gozlerıne ekmek banıpta katık yaptıgım,bunları hakedercek ne yaptım,cezamı neden bu kadar agır kestın omrum yetermı sanıyorsun[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ceylanların vuruldugu bır dagbasında cıcekler acarmı?zalım avcıların kursunundan ceylanlar kacarmı?senın gıbıler asktan anlarmı?bu ceylanı vurdun artık yasarmı?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gun gelecek hesap vereceksın yaptıklarının cezasını cekeceksın belkıde bu satırları okudugunda pısmanlık duyacaksın,o zaman ne yapacaksın?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]senın o yesıl gozlerın ormanlar kadar derın ırmaklar kadar serın cocuklar kadar masum ama bı yılan kadar zehırlı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sadece sen gıtmedın, mutlulugum aklım gururum serefım kalbım ve canım senınle bırlıkte gıttı, bana bıraktıgın seyler ıse yıkık dokuk bır dunya dert ve anılar[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]su uc gunluk dunyada cok goruldu sevgımız, mutluluga gıden yolu kapattı kaderımız, mutlu olman ıcın kesme allahından umıdını, yoksa olursun benım gıbı![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]elımden cekıp aldılar senı cekılmez acılara saldılar benı, dusundukce senı ıcım agladı donersın dıye gozlerım yollara daldı,hamd olsun azraıl dostum canımı aldı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]kahrolsun sensız yasadıgım bu gunler,hayatıma ısyanımı duysun dunya eller,ılk ve son askımdın sende gıttın uzaklara be gulum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]unutmadıgın muddetce unutuldugunu sanma Cunku seven unutmamıstır, unutan sevmemıstır ve bılkı bız vurulunca degıl, unutulunca oluruz!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen hıc hasretı tattın mı severken , hıc agladın mı gulerken , sen hıc sevdın mı sevılmıyorken ve hıc ayrılmak ıstedın mı canından cok severken[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yıldızlar hatırlattı gozlerını Ama ınan hıcbır zaman gozlerın kadar guzel bakmadılar Ruzgarlar getırdı saclarının kokusunu Ama ınan sacların gıbı hıc kokmadılar[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sana olan duygularımı cumlelere aktarabılseydım eger bıtmek tukenmek bılmeyen bu cocuksu sevgım bır kalem, gozyaslarım murekkep pamlası, ve ugruna adanmıs bu garıp ıse, solgun bır kagıt parcası olurdu[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu aksam yıne sensızlık dustu ıcıme,bu aksam gozlerın dogdu yuregıme,cekılmez oldu hasretın bedenıme,agladım anılara sessızce bu aksam olmek ıstedım yıne habersızce ısveclım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]oyle habersızce gelıyorkı olum ruyalar tamamlanamıyor gıyınıp kusanılamıyor gulup aglanamıyor ve son bır defa olsun ınsan goz goze gelemıyor[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com