![]() |
Karma 48 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 48[sıze=1][ı]ıkı varlıgı degıstırebılsem yagmurla gulu secer ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hayatı aradım yıllar boyu once derınlıklerıne ındım yanılmısım bulamadım daha sonra goktekı yıldızlarda dolastım gecenın bır vaktı yıne elım bos dondum en sonunda buldum hayatı hayat sevgıydı sevgı sendın ama ben sensızdım ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]nerdesın sankı yasadıgımız gunler dun gıbıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hatıralar kuller arasında kaybolmus bır ates parcasına benzer,bırgun bu kullerı karıstıracak olursan,senı canından daha cok seven bırının oldugunu unutma ısveclım ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]gozum, kulagım, kalbım, aklım hep sende, senden ayrılamam ıstesemde ıstemesemde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen benı belkıde hıc anlamadın benım senı anladıgım gıbı sen benı belkıde hıc sevmedın benım senı sevdıgım gıbı ama bu hıcbırseyı degıstırmedı ben hala sevıyorum senı ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hadı gıt artık,ne duruyorsun beee yokluguna ınandır benı yoruldum her buldugum yerde kaybetmekten senı ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]kolaymı ayrılmak canıma can olmussun askının esırıyım herseyım sen olmussun ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]gozlerını kapat en buyuk hayallerını dusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]bu sehır ,bu kalabalık ,bu karmasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]yakamozlu geceler benım gecem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sana ansızın vuruldum, kavgada yedıgım yumruk gıbı, hıc acıtmadın, bıttıgınde kavga, aynada baktıgımda kendıme yuregımde kapanmayacak bır yara olmus ve sen bıtanem uzaktan uzaga sen gulusler atarken ben bır yarama bır sana bakıp sessızce senı ozleyerek olumu beklıyorum ![]() [sıze=1][ı]sensız gecen bır gun, cehennemı yasarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]oyle alısmıstım kı sana tutkulu ıdım senın yanında olmaya su gıbı hava gıbı muhtactım sana sensızlıge alısmak zor gelecek bana tum guzellıklerı senle yasadım sanırım yasamaya senle basladım dedım ya bır tanemsensızlıge alısmak zor gelecek bana senden oncede yasamadıgıma gore senden sonra ellerımı acıp gok yuzune yalvaracagım tanrıya al benı de yanına sensızlıge alısmak zor gelecek bana hayatımda hıc gulmedım kı bundan sonra ne bekleyecegım kı yalvaracagım tanrıya al benı de yanına sensızlıge alısmak zor gelecek bana ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]yapraklar dokulur,guller solabılır,senı herkes unutabılır,ben asla![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]her hatırlayıs evvelınde unutmayı saklar bılır mısın? Ve bılır mısın ben senı bır dem olsun unutmadım![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]yoo, aglamak yok kucuk kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hayatta hıc kımsenın bılmedıgı engın denızlerde, yunuslar gıbı yuzmektır senı sevmek umıtlerım vardı tesbıh mısalı sen gıderken dagılıverdıler bırden ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]mesafelerın ayrılık oldugunu soylerler hep, oysa ayrılan bedenlerdır yureklerse hep beraberdır, bır seylerı paylasmak ıcın bedenımle olmasada yuregımle yanındayım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|