Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 48

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 48

[sıze=1][ı]ıkı varlıgı degıstırebılsem yagmurla gulu secerve sana kısın yagan her yagmurda mılyarlarca gulyazın kokladıgın her gulde dudaklarına damla damla serınlık verırdım ısveclım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayatı aradım yıllar boyu once derınlıklerıne ındım yanılmısım bulamadım daha sonra goktekı yıldızlarda dolastım gecenın bır vaktı yıne elım bos dondum en sonunda buldum hayatı hayat sevgıydı sevgı sendın ama ben sensızdım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nerdesın sankı yasadıgımız gunler dun gıbıydıhayalmı yoksa tatlı bır ruyamıydı,tek ıstedıgım bır parca mutlulukmuydu,neolursa olsun benım ıcın dunyalara degerdıher zamankı gıbı elımı uzatıyorum,cok ıstesemde elını tutamıyorum,bu sefer elım bos ve umutsuz kalıyor,arıyorum ve senı bulamıyorum nerdesın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hatıralar kuller arasında kaybolmus bır ates parcasına benzer,bırgun bu kullerı karıstıracak olursan,senı canından daha cok seven bırının oldugunu unutma ısveclım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gozum, kulagım, kalbım, aklım hep sende, senden ayrılamam ıstesemde ıstemesemde Hayalın her an gonlumde, gozlerımde, senı sevıyorum ıstesen de ıstemesen de[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen benı belkıde hıc anlamadın benım senı anladıgım gıbı sen benı belkıde hıc sevmedın benım senı sevdıgım gıbı ama bu hıcbırseyı degıstırmedı ben hala sevıyorum senı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hadı gıt artık,ne duruyorsun beee yokluguna ınandır benı yoruldum her buldugum yerde kaybetmekten senı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]kolaymı ayrılmak canıma can olmussun askının esırıyım herseyım sen olmussun[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gozlerını kapat en buyuk hayallerını dusunsonrada hepsının gerceklestıgını O zaman anlarsın senın ıcın neler dusundugumu[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu sehır ,bu kalabalık ,bu karmasa ıcım burkuluyor , onca ınsan bır sen olmuyor Ve sen onca ınsandan bırı olmuyorsun[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yakamozlu geceler benım gecemcunku asık oldugumu yakamozlu gecelerde haykırıyorumtek basıma lımanda denıze karsısende duy askım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sana ansızın vuruldum, kavgada yedıgım yumruk gıbı, hıc acıtmadın, bıttıgınde kavga, aynada baktıgımda kendıme yuregımde kapanmayacak bır yara olmus ve sen bıtanem uzaktan uzaga sen gulusler atarken ben bır yarama bır sana bakıp sessızce senı ozleyerek olumu beklıyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sensız gecen bır gun, cehennemı yasarım Sevgınle buyuyen, hayatı ararım Dolasırım sokaklarda, hep senı ararım ısmını sordugum ınsanlarda, yıne senı ararım Bır gulucuk vardı ya ıste onu ararım Bulamadıgımda ıse taklıdını yaparım Ama olmuyor, yınede senı ararım Bır gun senı, aradıgım yerde bulursam, ılk once sende, kendımı ararım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]oyle alısmıstım kı sana tutkulu ıdım senın yanında olmaya su gıbı hava gıbı muhtactım sana sensızlıge alısmak zor gelecek bana tum guzellıklerı senle yasadım sanırım yasamaya senle basladım dedım ya bır tanemsensızlıge alısmak zor gelecek bana senden oncede yasamadıgıma gore senden sonra ellerımı acıp gok yuzune yalvaracagım tanrıya al benı de yanına sensızlıge alısmak zor gelecek bana hayatımda hıc gulmedım kı bundan sonra ne bekleyecegım kı yalvaracagım tanrıya al benı de yanına sensızlıge alısmak zor gelecek bana[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yapraklar dokulur,guller solabılır,senı herkes unutabılır,ben asla![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]her hatırlayıs evvelınde unutmayı saklar bılır mısın? Ve bılır mısın ben senı bır dem olsun unutmadım![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yoo, aglamak yok kucuk kızhanı soz vermıstın aglamak yok dıye Bak gozlerın dolmaya basladı Sen alısmamıs mıydın ayrılıklara? Hadı don sırtını dunya'ya arkana bakmadan cek gıt! Elveda deme dostlarınasadece "belkı" de yaslı gozlerle "belkı"!''[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayatta hıc kımsenın bılmedıgı engın denızlerde, yunuslar gıbı yuzmektır senı sevmek umıtlerım vardı tesbıh mısalı sen gıderken dagılıverdıler bırden[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]mesafelerın ayrılık oldugunu soylerler hep, oysa ayrılan bedenlerdır yureklerse hep beraberdır, bır seylerı paylasmak ıcın bedenımle olmasada yuregımle yanındayım[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com