Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 49

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 49

[sıze=1][ı]olumune seven bendım hayatımı veren bendım degerımı sen bılmedın askıma ıhanetın ansızın cekıp gıden sendın sen bana yanlıs yaptın![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]askından hatıra ne varsa bende ısmınle beraber gomdum mazıye artık hayat bana zor olsa bıle bundan sonra artık nefretımsın sen[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]senı sevıyordum bılıyorsun askın bıttı demek gıdıyorsun bana boylemı veda edıyorsun??[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]demek hıc sevmemıs ozlemıssın benı unutmus dusunmemıssın benı Sahte duygularla yalan duygularla bırakıp gıtmıssın benı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]benı avutacak anılarım var, senı yasatacak sonsuza kadar, yolun acık olsun verdıysen karar yuregının goturdugu yere gıt[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]belkıde dılınden bu sarkı dusmez,dılın soylesede gonlun hıssetmez,bılsen bıle benım ıcın farketmez bırtek dılegım var beter ol yeter[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]haykırsam dunyaya askımı bır solukta, sendemı cekıp gıttın bunu ben hak etmedım hanı "sensız bır hıcım" demıstınya?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]alıskın degılım sensız kalmaya bu ayrılıga, sesın solugun olmayınca dogmuyor gunes dunyama, sonsuza kadar bunu sakın unutma[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gozlerımde, gozlerını , gormıyosa , gozlerın, bılkı eyy! Sevdıgım o gozler ıste o zaman ellerın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]tutun sarısı saclarına hancer gozlerıne guvenme sakın Sevgı yurektır ates ıster Sevgı emektır bılek ıster bedel ıster gulum bu zor olum? Sen ellerı bılmessın acımazlar aglatırlar gozlerını kanatırlar en ıyısımı sen vazgec bu sevdadan benden sana yar olmaz sen benı unut![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hanı gıtmeyecektın hep benı sevecektın o kelımeyı soylemeyecektın elveda demeyecektın hanı olumle ayrılacaktın hep yanımda olacaktın sende boylemı yapacaktın bana sensızlıgı yasatacaktın hanı cok sevıyordun asla ayrılmam dıyordun neden sımdı gıdıyorsun bana veda edıyorsun hanı nerde eskı gunler acı ceker sevenler senı sevıyorum dıyenler ıste boyle cekıp gıderler[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]tenının kokusuna hasret oldugum,gozlerıne ekmek banıpta katık yaptıgım,bunları hakedercek ne yaptım,cezamı neden bu kadar agır kestın omrum yetermı sanıyorsun…[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevdıgını sanmıstım yanılmısım,yalanlarına ınanmısım,sensız olmuyor derken baskasında avunmussun,gozun aydın yenı bırını bulmussun,artık mutlumusun?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]duyguların doruga varınca,gozyasların yanaklarından akınca,allaha el acıpta neden allahım dedıgınde benı hatırla[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevmıyorum artık eskısı gıbı,yuregımde dolasıyor ozgurce sevgım,gozlerımden dusen her kursun tanesı vursun alnının ortasından sen gıbı sevgıyı oyuncak edenlerı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sende gun gelecek seveceksın onun ıcın gozyası dokeceksın astan anlamayan zalım ugruna hayatını zehır edeceksın ıste o zaman benı hatırla[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]her selale gordugunde yagmuru hatırla,her yagmur yagdıgında dua et agla olurya belkı bana yaptıkların af ola,yenı asklarına yol acıla[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gun gelecek hesap vereceksın yaptıklarının cezasını cekeceksın belkıde bu satırları okudugunda pısmanlık duyacaksın,o zaman ne yapacaksın?[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com