![]() |
Karma 56 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 56birini sevdim kanser oldu, birini sevdim verem oldu, birini sevdim kamyon çarptı , kafamı bozma seni de severim haaaa AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK AŞK NEDİR BİLİYORMUSUNUZ???KARŞINIZDAKİN İ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI ZANMANLA ENAYİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASINDA GEÇEN ZAMANDIR… ![]() aşk ölmeyi kabullenmektir, ölmeyi kabul edenler enayidirrr… Kopya bir sanattır ![]() SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SÖYLE GELİYORMUSUN? herşeyi bilme, haddini bil yeter seni sewdiğim kadar dersleri sewseydim profösör olurdum karar vermiştim sana dünyanın en güzel en şirin en nadide en göz alıcı hediyesini gönderecektim ama postacı amca ÇIK O PAKATİN İÇİNDEN dedi kalbimde herkes engelli bitek sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerin kulağı var derler ![]() ![]() ![]() dünyada ınsanlar sevgisizlikten ölecekler bunada en çok hayvanlar gülecekler matematik ustune tarih ustune fizik ustune gelmeyin ulen ustume ustume erkeklerde yalan çok sevmeye gelince yürek yok sakın sevme arkadas YASIYAMAZSIN öyle ağırki sevgi TASIYAMAZSIN sen değil sevgime nefretime bile layık değilsin… Hayat Yalansa Gercek Sen Ol…!!! demeyin bana aşk da neymiş yaşayın görürsünüz ![]() canım sıkılıyor canım yanımda yok diye ![]() ![]() ![]() *Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum ![]() ![]() *Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum… *Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa ![]() *Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur ![]() ![]() ![]() *Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak ![]() *Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var ![]() *1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sewer misin? *Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce ![]() *1 gün gelip “ben mi dünya mı” die soracaksın ![]() ![]() *Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!! *HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER ![]() ![]() *Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever…BAŞKASINI! *aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım *Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak! *Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever… *Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum ![]() ![]() *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye *Herkesi sevebilirdim ![]() ![]() ![]() ![]() *Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı ![]() ![]() ![]() *Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez ![]() ![]() *Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim ![]() *Ağlamak çocuklara affetmek Allah’a mahsustur ![]() ![]() *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun ![]() *Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak ![]() *1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim ![]() *Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun ![]() *Sevgini göstereceksin söylemek yetmez ![]() ![]() *Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya ![]() *Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna ![]() *Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari ![]() ![]() ![]() *Sana bir gül sundum kokla ama soldurma ![]() ![]() ![]() *Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni ![]() *Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez ![]() nasıl hecelersen hecele hep aynı biçimde yazıyo ayrılık αşкı ѕєη öğяєттιη αğℓαмαуı∂α ∂єятℓєяιη üѕтüηє ∂єят кσумαуı∂α öğяєтѕєηє нα∂ι υηυтмαуı∂α aşk sevipte ayrı kalmaksa sevgilerin sonu hep ayrılıksa ömürlerin sonu hep karanlıksa al bu aşkı sende kalsın вυ ѕєη∂єη ѕση αяzυм ѕση ∂ιℓєğιм ηє σℓυя αşкıм кσℓℓαяıη∂α ¢αη νєяєуιм ѕєνмє göηℓüм ѕєνмє αятıк вυ∂α ѕαηα вιя ∂єяѕ σℓѕυη вöуℓє вιя αşк вöуℓє вιя ѕєν∂α σℓмαz σℓѕυη ѕєηι ѕєν∂ιgιм güηє ℓαηєт σℓѕυη кıя кαℓвιмι göηℓüη σℓѕυη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|