![]() |
Karma 66 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 66* gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen * ELERIM ELERINDE GÖZLERİM GÖZLERİNDE ÖLSEMDE GAM YEMEM DİZLERİNİN DİBİNDE * sen seni özleyenin özleminden habersiz özlenensin sen varya sen özlenenler arasında en ama en özelsin AŞKIM ![]() * Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!! * Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı ![]() * GIT TABI GIT ![]() ![]() ![]() * gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüregimi, savursam küllerimi daglara denizlere ,yeserirdi küllerim sana olan sevgimle * gonlume taht kurdun, gonlumun sultani oldun, gece gokyuzunde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan gunesim oldun * Karanlık dünyam,Dertler ve ben,Aklimdaki tek düşüncem,MUTLULUK ve SEN ![]() * Deliye hergün sevgililer günü; Seni deli gibi seven askin * Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez * kalpten kalbe bir yol vardır görülmez ![]() ![]() * Ne zamanki çöller deniz denizler çöl olursa, kayalarda nilüfer, çamlarda güller biterse, ay kararıp yemyeşil çimlerin üstüne düşerse, o zaman seni bırakıp başkasını seveceğim ![]() * Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler ![]() ![]() ![]() * ASK NEDIR BILIYORMUSUNUZ?ASK: KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMANLA ENAYI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDA GECEN ZAMANDIR… * Seni her özlediğimde gökten bir yıldız eksilseydi gökyüzü kapkaranlık olurdu ![]() * Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun… * SENI SEVDIGIMI SOYLUYORUM AMA BU YALAN,CUNKU;SANA OLAN DUYGULARIM O KADAR USTUN VE YUCEKI ASKIM ONLARA ISIM BULAMADIM… * Eğer bir uçurum kenarında düşmek üzere olsam, aşağıda bir dal olsa ve o dalın sen olduğunu bilsem, ölmekten değil birtanem seni kırmaktan korkarım… * dünde,bugünde,yarinda, yüregin kadar yanindayim ![]() * eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir * Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun * YATAGINI GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLEDIM,ÜZERINI AY ISIGIYLA ÖRTTÜM ![]() * Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek |
![]() |
![]() |
|