![]() |
Bazen Susmak , Bazen Konuşmak Ya Da Bazen Sayıp Sövmek İyi Gelir Ya İnsana, Bal , Kaymak, Bir Şeyler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazen Susmak , Bazen Konuşmak Ya Da Bazen Sayıp Sövmek İyi Gelir Ya İnsana, Bal , Kaymak, Bir ŞeylerBazen susmak , bazen konuşmak ya da bazen sayıp sövmek iyi gelir ya insana, bal , kaymak, bir şeyler yazacağım, acıbadem belki ekşi erik tadında… ![]() Hey kıçı kalkmış arkadaşım, bir şey diyeceğim sana; önden bakınca burnun kaf dağında görünürdü eskiden , insanları tanımak için etrafında tur atmalısın diye düşünürüm ben hep , senin yan profilden bakınca, kalkık burnun ve kıçınla, seni çizsem şu halinle kara kalem kağıda , yazmama gerek kalmaz etrafında tur atmama da , her halinle iğrenç bir betimlemesin baksana………… ![]() One mınute arkadaşım……… nesin sen akıllımı şimdi, o soğan cücüğü beynin ,bir karış boyun,on karış cümlenle, üflesem yıkılan siluetinle, şaka mısın sen? sağdan eğik başın, soldan çapkınlık namına seyiren gözünle, beni benden alamazsın ,beni sana katamazsın, sen bilinmez diyarların ,sahte prensi kurbağasın ,öpsem de sarılsam da bir halta yaramazsın ……… ![]() Sana güvenebilmek mi ? ahahahaha güldürme beni, güvenilmek zor belki de, güvenmek daha zor, vur vur yıkılmazsan bir ihtimal, dağlardan sonra gelir senin sıran bu konuda … ![]() ![]() Üstüne alınma okuyunca… Ya da alın sen bilirsin … ![]() ![]() ![]() HAK edeni hayatıma sokarım HAK edenin hayatına…… ![]() |
![]() |
![]() |
|