![]() |
Aşkı Geçtik, Gözlerini Açabilirsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Geçtik, Gözlerini Açabilirsin"Bir silgi gibi tükendim ben ![]() yaptıklarını silmeye çalıştım: mürekkeple yapmışlar oysa ![]() kurşunkalem silgisiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuktu sesi ifadesiz… Buz gibi üşüdüm her duyuşumda ![]() ![]() " Gerçekler ![]() ![]() ![]() " Gülüşler arkasına sığınma çaban " dedi / " Yazık ![]() ![]() ![]() ![]() " Git(me) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçeklikle beraber silindi tüm sözler… O git(me)di ![]() ![]() ![]() ![]() Havada asılı kaldı seslerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükken çok koşardım ![]() Koştukça içim yanar çok susardım ![]() ![]() ![]() ![]() çocukluğumda ki gibi yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ELÇİN GELİR Vaktiyle şahane terk etmiş ve şahane terk edilmiş biriysen artık öğrenmişsindir ki, kaçıp gidenler sende iyi bir sey varsa zaten yıkıp da gitmiştir ![]() Yıkılacak iyi bir şey kalmamıştır geriye ![]() ![]() iyi bilirsin; gidenlerin elleri bu yüzden kirlidir ![]() ![]() ![]() "" Bana dokunmayan aşk bin yaşasın! "" [Özgür Gümüşsoy // Nasıl bittiyse bundan öncekiler Bu da biter ![]() Bite bite ![]() ![]() Sonunda bende biterim ![]() Olur biter ![]() ![]() ![]() Aziz Nesin'' Dünya küçük demişlerdi, nerdesin? İbrahim Tenekeci Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|