Karma 78 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 7861-Bir çiçek sev hiç solmasın, bir dost sev arkandan vurmasın, bir yuva kur hiç yıkılmasın ![]() ![]() ![]() 62-Sevgileri olmalı insanın,gemilerin limanları gibi açık denizlere uğurlamalı Seninle olacağı günü bekleme umuduyla ve seni çok ama çok özlemeli TIPKI BENİM GİBİ![]() 68-Aşkın gözyaşları denize döküldüğü zaman, dalgalar sahile şu sözü fısıldar; SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() 69-Kimsesiz odanda soğuk kış geceleri, için ürperdiği anlar beni an De ki o dur sarsan pencereleri, de ki rüzgar değil odur haykıran![]() ![]() ![]() 70-Yüreğimizde ateş, gözlerimizde sevgi, ellerimizde umutla bütün kötülüklere inat, gülümseyerek yaşıyoruz Her insan bir yasam, sende bir yasamsın![]() ![]() ![]() 71-Bir çiçek tanırım ben Yüreği gökyüzüne sevdalı Nazik bedenini en dehşet rüzgarlara,soğuk sonbaharlara hiç çekinmeden sunan Yapraklarının beyazını mevsimin saflığından almış Titrer de hiç vazgeçmez özgürlüğünden,meydan okur ömrü yettiğince ayazlara Yüreğinin derinlerinde bu cesareti taşıyan, bir çiçek tanırım ben KARDELEN![]() !72-Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim, yıldızı al ![]() ![]() Yüreğimden yüreğine yollar var Hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla![]() 80-Hani için titrek bir çocuk gibi üşür, sokarsın ya ellerini ceplerine oradayım Sevgim bütün sıcaklığı ile ceplerinde Avuçla ve ısın![]() ![]() ![]() __________________ 81-Ben garip bir sevda yolcusuyum Tek yüküm mutluluk, katığım ise sevgi Ve sevgi dolu yüreğinde katığımı paylaşmak ve gözyaşına dokunmak istiyorum![]() 82-Yüreğini birden bire değil usul usul sevdim Nasılo yürür öz su dal uçlarına, can verir yaprağa ve güneş sislerden düşer ovalara İşte yüreğini öyle sevdim![]() 83-Sen benim yalnızlığıma, kimsesizliğime düştün Belkide ondan buyudun içimde, sudaki halkalar gibi Haykırışım çağırmamdır seni; sevgiye, ölüme değil sevgiye yakışırsın![]() 84-Güneşin ateşinden çok suyun özlemi yakar çölü ![]() ![]() ![]() 85-Gerçek dostlar yıldızlara benzerler Karanlık çökünce ilk onlar görünürler![]() 86-Zile kızma kapıyı döv ağlasın, güle kızma kokuyu sev ağlasın, dile kızma şarkıyı sev ağlasın ![]() ![]() ![]() 93-Gitme sevgilim, gidişin kıyamet olur Gitme dağlar şehirlere yürür, göğe savrulur denizler Tutuşur herşeyi yakar yüreğim Gitme gidişin kıyamet olur![]() ![]() ![]() 94-Sırtüstü uzandım görüyorum gökyüzünü Ağacın dallarını görüyorum Sen bahar mevsiminde gökyüzü gibisin sevgilim seni görüyorum95-Bir sevgi var içimde lekesiz, tertemiz Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız Bir duygu var içimde dalsız budaksız Birde sen varsın içimde unutulması imkansız![]() ![]() ![]() 96-Bir gül baygın durur bahçede, yaprakları serin Sen sarı güllerin en sarısı, yağmur gibisin![]() ![]()
|
|
|
|