09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Sözleri ♥ Şiirler
Aşk Sözleri
- ♥ bir qün qeLip unuttun mu deRsen
'suS' dediqin anDa kaLbindeKi hanCerin aqRısı vurur qözLrime
bir qün qeLip umudUmsun deSen bekLerim qeCenin qeCmesini seninLe
biR qün qeLip bitTi deRsen bekLeyemem o günü kaLbim süRqünDé    !!
- ♥ Hele bir ışıklar sönsün
 Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine  Kısa devre yapsın kalbim Ellerim inatla dökülsün cıgaraya  Sen beni ozaman Gör Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün  Dağılsın Dişlerimde gülüşler  Kaybettiklerim bi dönsün  Sen beni ozaman gör   
- ♥ Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun
!!! Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALı TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa O YüReGiiii  
- ♥ Sen sadece karanLık kuyuların güneş görmeyecek kadar aciiz,sevgiyi haketmeyecek kadar şereFsiz,yalanlarla mutlu olabilecek kadar haysiyetsiz bir yaratıksın
 !
- ♥ Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi
Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek  Seni seviyorum! daha nice sevgi dolu mutlu günlere
- ♥ Sana sadece tek sözüm senden nefret bile etmiyorum
sana bunu layik göremiyorum sende sevmeler boyle demekki sevgi desen yalan saf gönlüm nasil güzel eglendirebildinmi gönlünü deymezmis senin icin aglamalara,deymezmis seni seviyorum sözünü senin yalanlarinla kirletmeye deymezmis be adini anmaya be vicdansiz
Romantik Sözler
♥  !!AdInI KalBiMe AşKla KaZıMıŞım bOş Ver AlDıRma BeLkİ BiR GüN SiLeRİM GüZel Bİr RÜyAyI GerÇeK sAnMıŞtıM SeNi SeVdİgİm İçİn ÖzÜr DİlERİM !!
♥ Sen beklediğim , sen özlediğim , sen gizlediğim , GİZLİ SEVDAMSIN! 
♥ HASRET KAPIMDA NÖBETLER TUTUYOR SEVGİLİM UZAK BİR ŞEHİRDE GÖZLERİM ONU ARIYOR BİR KUŞ OLUP GİTSEM AŞSAM ŞU ENGİNLERİ VARSAM SENİN YANINA ÖPSEM DOYASIYA KOKLASAM
- ♥ Kimin kimin bu sessiz eller mor halkalı yaralı gözler kiyilarima vuran senmisin

- ♥ Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularinki asla

- ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum

- ♥ Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev
  Bir yıl değil on yıl değil bin yıl mesut olurum
- ♥ Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı

- ♥ Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi
Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın  
- ♥ Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu birtanem!
- ♥ Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni?
- ♥ O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum
Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum
- ♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için
Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum
- ♥ Beni Sana Kavuşturacak Tek şeyin ölüm Olduğunu Bilseydim, Azrailin Gelmesini Beklemezdim

Şiirler
- ♥ Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
Senin üstüne gül koklamam gülüm!
Seni koklamak olsa da ölüm ,
İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm
- Varlığın dudaklarımda bir bal tadı
Yokluğun en korkuncu ölümlerin
Senden başka dindiren olmadı
Acısını içimde kanayan yerin
Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız
Karanlık gitgide en derinlere çeker beni
çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin