Açelya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
AçelyaAÇELYA (HİNT) “Gerçek şu ki, her şey bitti!” ADAÇAYI Eşler arasında “Biz iyi bir aileyiz” mesajıdır AKASYA (PEMBE VEYA KIRMIZI) Güzellik, zarafet ve incelik; “Seni beğeniyorum ” AKASYA (BEYAZ) Dostluk; “Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşça…” AKASYA (SARI) Platonik aşk, isimsiz aşık… ANANAS “Sen kusursuz birisin!” ARDIÇ “Seni koruyacağım!” AYÇİÇEĞİ (ÇİÇEK OLARAK) “Sana tapıyorum!” BADEM “Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum ” BİBERİYE Anma ÇAN ÇİÇEĞİ “Aşkımıza sadakatle bağlıyım!” ÇİNGÜLÜ “Zarif ve çok güzelsin!” ÇUHA ÇİÇEĞİ “Çok güzelsin ” DEFNE Terfi eden kişilere gönderilir; “şan, ün, görkem” anlamı taşır EĞRELTİOTU Samimiyet ELMA “İtiraf etmem gerekirse, seni görünce şeytana uyasım geliyor; ya senin?” ERİK “Sözüme sadık kalacağım ” FESLEĞEN İyi dilekte bulunmak için FINDIK “Barışmak istiyorum!” FULYA “Sevgilim, geri dön!” GARDENYA “Beni unutma; gerçek aşkımsın…” GELİN EL ÇİÇEĞİ “Mutlu olabiliriz ” GÜL Sevgiyi ifade eder GÜL (PEMBE) “Arkadaşımsın ” GÜL (KIRMIZI) “Seni seviyorum; ihtirasla bağlıyım sana!” GÜL (KIRMIZI & BEYAZ) Birliktelik isteği GÜL GONCASI (KIRMIZI) “Genç ve güzelsin ” HANIMELİ “Sana olan bağlılığım sonsuza kadar sürecek ” HERCAİ MENEKŞE “Beynimi işgal ediyorsun; ama ben bu durumdan şikayetçi değilim…” IHLAMUR Evli çiftler için “Seni seviyorum” anlamı taşır İSPANYOL YASEMİNİ “Bence, sen çok aaaai ve şehvetlisin!” KAKTÜS İçtenlik; “Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız!” KAMELYA “Kusursuz bir aşıksın!” KARANFİL Kişinin kendine olan öz saygısını ve güzelliği ifade eder KARAÇALI “Dostluğumuz uzun ömürlü olsun!” |
|
|
|