![]() |
Nick 4. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick 4.>Beni sevmeK yürek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Ben kabuSLarLa büyüDüm ![]() > arka sokakLarın çocuğuyuz ![]() ![]() ![]() > aşkTan ne anLar sosyete Kızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur ![]() > güLmek bir tek oNa yakışıyoR ![]() ![]() > aDam oL öyLe Yaz! > Yazmak tarzım değil! çizerim (H) > Biz akıL vermez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dünlerimi Yine Aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ßu kadar kaLpsiz oLamazsın ![]() ![]() % - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM ![]() ![]() Gün gelir için yanar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR ![]() ![]() ![]() Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA ![]() ![]() ![]() ![]() Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim! Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık ! Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim ![]() ![]() ![]() qenc Ya$ımda kaLßimi a$k’a Dü$man Edemem ![]() ![]() Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem! Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sattım a$kı Sende kaLsın ![]() ![]() ![]() ![]() duvarlara ismini yazdım onlara bakıp YALANlara kandım ![]() şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim[/color] Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar ![]() Çoğalıyordun ![]() ![]() ![]() Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi ![]() Sonra ![]() ![]() ## Kime ηe kαrmαηçormαη hαyαtımdαη! Kime ηe yαLαη doLαη masaLLαrımdαη Kime ηe sevdαLımdαη ? Beη mutLuysαm ## Seni seviyorum'Larım vardı ![]() ![]() gittikçe devrikLe$ti ![]() ![]() SiLdim hépsini ![]() ![]() Titrek aksanımla koşuyorum geceye ![]() ![]() Biliчor musun bu [ ikimizin hikaчesi ] Şu anda nerdesin ne чapmaktasın Bildiğim чerlerde misin чoksa Hiç görmediğim bir evin penceresinde mi Pişman mısın `_ başlamadıklarına _?_ ##[/right] “ Gidisiи üzmez saиmısтım ![]() вasa cıкamadı чüregim ![]() coк вagLaиmaz saиmısтım ![]() aчaga кaLкamadı кaLвim ” ## Siyah mı aksaydı gözyaşım Mutlu olman için kan mı kusmalıydım Git hayatımdan ![]() ![]() ![]() Değersiz değil senin kadar anılarım ![]() ![]() ![]() Yarın yarın gibi olduğunda Göreceksin ki bugünden başka bir şey değil sahip olduğumuz … ## sık boğaz etmesene hayat kalakala tek sıkımlığım ![]() ![]() ![]() ## Kayıp Aranıyor düşlerim kimde? ## s(b)ensizim ![]() kendimin katili olmaya meyilsiz ellerim yoksa beş vakte kalmadan sökerdim yüreğimden seni ![]() ![]() ![]() ## İnsanlık Giyinmeyin'de tanıyayım sizi! ![]() ![]() ![]() ßir sen ßirßen qerisi ßoş sevqiLim Şimdi içimde binLerce yüz oLdunuz* Şimdi içimde binLerce siz oLdunuz ![]() ~ чıLLαя sOηяα Dα iLк qüηкü qiвi αʂıк кαLαLıм ηefeSiмsiη SɛηiηLɛ αηLαмLıчıм вɛη * Nakaratına kapıLdığım şarkıLar qibisin_ ßugün Hani şu doyamayıp; Sarıp sarıp dinLedikLerimden Mυτlυ кαl dεмεчεсεgίм нαчαт ѕεиίи ![]() İlgίlεимίчοгυм ![]() ![]() Dεdίgίм gίвί şίмdi ѕεиίи αdιиιи üzεгίиί ςίzίчοгυм ![]() ![]() Ѕöчlεчεсεкlεгίм вίттί ![]() ![]() Мαѕαlιм ίѕε нίς вαşlαмαмιşтι zαтεи ![]() Şίмdί göгεвίlίчοгυм ![]() ![]() Hαngi Günαhın вedelini ödєттιn вαnα ![]() ![]() Hαngi Sebeρ Sebebiмden Eттi вeni ? iкiчє вöłünмüş вυ dünчα ![]() ![]() вiя чαяıѕı нüzün öвüя чαяıѕı нαzαn Hép aynı olmak zorndamı ayrılıklar¿ yanlızlıgmn sesini kmse dnlemedi ![]() bén yanlızlgmı haykırdm ama kmsé duymak istemedi |
![]() |
![]() |
|