![]() |
Kısa Adam Gibi Sözler[By Reenss][Hq]:D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Adam Gibi Sözler[By Reenss][Hq]:DKimseye Borcum Yok aaafim yerinde Karnım Tok ![]() ![]() Biz Güzel Sözlerle Büyümedik Yalan Sözlerle Hayata Bakalım! umutsuz olduğum zamanlarda Resmine Bakarım Umut'a dair sözler yazarım kendime ![]() Sensiz geçen zamanlarımda resmine Sarılıp uyurum gülüm ![]() Ya Sözlerim Gibi Mert Ol Yada Kendi Hayatın Gibi Kendine Dert Ol ![]() ![]() Değer verdiklerimiz Arkamızdan Senaryolar Yazıyor Değer vermediklerimiz ise O Senaryolara Gülüyor ![]() Yazın Aşıklar Eğlenir Son Baharda Bizim Gibi Sevenler Aşk Acısı Çeker ![]() Gülü Güzelken Sevmelisin Solduğunda Ne Sevgisi Kalır nede Kokusu Kalır ![]() ![]() Sözlerim Hançer Olur vurur Kalbini, Fazla geyik yapma benimle yarışamazsın bu hayatta ![]() Kimse Kimseye muhtaç Olmasın Bu Dünyada gelen Vuruyor Sonra ![]() ![]() Seni Sen Olduğun için sevdim ben Mavi Gözlerin için değiL ![]() ![]() Zamanlar Geçsede hayatımdan Aşklar Bitsede Deli Gönlümde Aklımda Bir Sen Varsın ![]() ![]() ![]() herşey eskisi gibi Olsaydı Şimdi Seni Dünden Daha Çok Severdim oLmayacak Duaya Amin demem, Seni Ben Sevdim Vazgeçemem ![]() ![]() rüyalarımdaki Kadar güzel Olsaydı Hayat Şimdi Saçlarım Beyazlamazdı! Ne Müslüm Dinlerim ne Ferdi Aşığım sana gör haLimi ![]() ![]() ![]() Mesajlarım karşılıksız Kalsada Sevgim Gibi Seviyorum Seni yok ötesi! Büyük Aşkların Gücüne Küçük Duygular imza Atar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|