![]() |
Nickler(: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nickler(:seni sewen yüreqime kurßan oL ! yaqmuR oLsam yaqSam Sana ![]() ![]() sewdam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daqLaRı deLip qeLeceimm sana ![]() ![]() qiden yoLcuLardan en çok ßen yanLızım ![]() ![]() ![]() qeLmeSSen qeLme "uzak" ya da "yakın" sen oL yeteR ki ![]() ![]() wazqeçiLmek ßedava ![]() ![]() ![]() ßen yüRek acıSı mıyım ? ? ? qözLeRine sewdamm ! kop qeL ßu qecede saRhoŞ OLaLımmm ! sende ßirqün sewerSin eLoğLu ![]() ![]() ![]() sanIRım yoLLaR kapandı Sen uLaşmadan kaLßime ! kim aLdıySa akLını qitte hawanı ona at ! sen piyonLarını sürSende heR şekiLde " şah " ßenimm ! kim yanımda kaLdı sanki eSki maSum haLiyLe ? aZ kaLdı umutLara ![]() ![]() ![]() Maksadın incitip üzmekse senin Başardın sevgilim tebrik ederim ![]() ![]() Dönemedim yüzümü hayatahala bitmeyen yolculuklardayım ![]() ![]() Bazı duygular vardır anlatılamaz anlaşılır sadece ![]() ![]() Her kelimem yalnızlığa tutsak ![]() ![]() Umudumu ezip geçti yüreğimin hüznü… Biz seninle imkânsız sevdanın iki kuluyduk ![]() ![]() ![]() nE anlatabiLdim yokLugunun acIsInI sana ne de sen anLadIn sensizLigin hicLige e$ oLdugunu ! ![]() ![]() Sana düŞman biR seN var iÇimde ![]() ![]() ![]() Seni seNinLe savaştıRıyoruM ![]() ![]() ![]() ˜”*° ![]() ![]() uMutLarıMın katiLii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen hiç benimle olmadın ki ![]() ![]() ![]() YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN ![]() ![]() ![]() shen qiDince öTede kaLdı hayattt ![]() ![]() ayRıLık seny qöRmesDen qeLrmm ![]() ![]() dön demeyi waLLa unuTtum bhenn ![]() ![]() Su aLaN ßir Gemi GBi HeR geçEn GüN YaVa$ yaVa$ ßatıoRm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2grm sabrım wrdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() évrénîn bûtûn yâlnIzlIklârInI ûstûmé âldIm ![]() ![]() GüLméi unuddurdn ![]() ![]() Ne qüseLdi o qünLer gözLeriNde hayeLLEr x$ Sen nefes aldıkça umutlarım nefeslerinde yaşadıkça ağlamıyorum ağlamayacağım da ![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() ![]() Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için ![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi ![]() ![]() ![]() Hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte ![]() ![]() ![]() Belki de kader kırmızı kağıtlara kanla yazı yazmak olsa gerek ![]() ![]() ![]() Aşk şimdi şımarık bir zengin çocuğu ![]() ![]() ![]() Gidişimin ardından seneLer geçecek ve sen "Unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() gitme dedim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir tek harfine ne düşler adamıştımoysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana ![]() ![]() ![]() Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım ![]() ![]() ![]() “Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil boğulmakmış!” Ben kelime kelime kim’lere ulaşırken ‘neden’ yoktu Lügatinizde ![]() Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi artık tek başınayım ![]() ![]() ![]() Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın ßırakıp qiideRSen ßiLkii yaŞamam ![]() ![]() iikii sınıR üLkeniin diikenLii teLLeriiyiiz ![]() ![]() dayan Ruhumm ! ßu acıya dayan ![]() ![]() seßeß(Siz) fıRtına ![]() ![]() özLedim seni ![]() ![]() unutuRsun demi$tin zamanLa ßaŞka aŞkLar qißi qeÇer sandın ![]() ![]() ![]() ![]() yok " canımın iÇiii " ![]() ![]() akLımı firara veRmiŞim ![]() ![]() gözLerinLe yahkk ßeny ![]() ![]() qözLeRin [ sakLımda ] ![]() ![]() sen ßenim iLk yanıLıŞım ![]() ![]() * unutamaDım affedemedimmm * kapattım pencereSini ömRümün hazıRım ! yhak ßeni ![]() ![]() toprağından dönSün yüzüm ![]() ![]() ![]() ![]() kLawuza ßakma ßen ßi iLLetim ! yaŞaSın hayat ![]() ![]() ![]() ![]() sensiz ßiten heR cümLeye ßir eyLem oLdu adım ! hasRet OLdu sevgiye Ruhum ! ßatan qüneŞ yine doqaR ![]() ![]() Renqi kaÇtı yaŞamın ![]() ![]() hayat ßitiyoR 1 qün ![]() ![]() qöremesemde kaLßim seni isteR ![]() ![]() qittim ßak ßen seni seve seve qittim ![]() ![]() ßak aynaya we haykıR şimdi o ßoŞLuğa ![]() ![]() héhé hayat bu at kendini gitsin H€rk€zi B€kL€Rimm Yok Artık ![]() ![]() Çok üzgün Herkesi seviyo ama KaLamıyo ![]() ![]() ![]() Elveda NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum ![]() ![]() Kötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] Acı çékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MüpTéLaDıR YaRaLaRıMm ![]() ![]() ![]() Polliannayı qören? - kOyun sayıyorm dURmDn ![]() ![]() -biTmiO hÇ derdim ![]() ![]() ![]() Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat ![]() ıSsız sokaqın ![]() ![]() ![]() ![]() O piS kÖ$eSinde ![]() ![]() ![]() AqLayarak öLmek iSti0rum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|