![]() |
En Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Sözlerhayata herkes sıfırdan başlar ama sabredenler kazanır ![]() herkes bildiğini sanar fakat herkesin bilmediği daha çoktur ![]() zamanı durdurmaya çalışma zamanı sen yakala ![]() her aşk bitince nefret başlar ![]() Cevap vermek istemediğin bir soru ile karşılaştığında gülümse ve;"niye öğrenmek istiyorsunuz" diye sor ![]() ![]() kusmak istiorum sayfalarca! ![]() ![]() ![]() Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıİ çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM ![]() ![]() ζάŁ!мѕіи aMa Laz|мSıй вaЙa hάίлѕїй aМά zάaFιМѕΊή ΆΝŁA [[[[[[[[[aşk;iLkOkUlDa kOm£d!_______OrTa oKuLdA TrAj?d!____lIs?d£ DrAm____ImAm hAtIpT£ hArAm]]]]]]] !i!____Oğℓυм Oℓαηα Kα∂αя Bυ Aℓємιη Yαкışıкℓıѕı Bєηιм____i!i! вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα Ben sensizim ama, sendeyim hala Ne aaaifle okuduğum şiirler ezberimde, ne de bağıra çağıra söylediğim şarkıların sözleri ![]() Susuyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zincirin iki halkasiyiz seninle anliyor musun? Ayni kadehte karismis iki içkiyiz ![]() ![]() Kalbim online×× Aklim offline×× Gönlüm beschäftigt×× Hayatim abwesend HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ ![]() ![]() ![]() biz isyankar sokaklarda buyuduk kizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE ORHAN NE FERDİ BİLMİYO DERDİ HAYDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişse ![]() Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir satırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!! madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!! ßaharla hazan birleşemez ortada yaz var, sen baharınla çiçeklen ben hazanımla solayım sevgili yar ![]() ![]() ![]() ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığın her nefesi fırsat biL, ot deiLsin yeniden bitemezsn ![]() Mevlana değiLim ben, adam oL öyLe geL ![]() Ta$ oLsan diLe geLirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßir sen bir de ßen vardık, evvel zaman içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Cinayet… Günahın En Has Hali İhanet !! Hakkımı Ver Gideyim Adalet…! Ne war eLimde kaLan, bu Dünya zaten yaLan ![]() ![]() YoLcuLuk nereye, kimLer uğruna öLmeye!? 4 yaLnızLıkLa 1 Doğruyu Götürmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paşa gönlüm isterse severim, zorlama istersem sevdirirm ![]() ![]() єѕкι вιя αşк, уєηι вιя αуяıℓıктıя нєя zαмαη… O Toz Pembe HayaLLer, TatLı Çocuk SewgiLer ![]() ![]() ![]() Hatalar miras değildir, savunmaya değmez _________________ υиυтαмα∂ıgıмѕıи υnυттυgυм вüyüĸ yalan gυrυrυмdan arтa ĸalan ѕenѕz dυѕмan gecen zaмn ѕenι özledıм™ öLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KaLbİ oLmAyAnLaR KaLp KıRıYo CaNıMı En çOk bU yAkIyOoO Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin ![]() Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin ![]() Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi! BiR NeFes KadaR KısayMıs,Aşk DeDiĞin BiR ŞaKayMıŞ Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda ![]() ![]() SéN RüSGaRıN ÇoŞTuRDuĞu ßiR ToZ ßuLuTuSuN ßuGüN BaNa éSéRSiN YaRıN éLLéRé !!! ![]() ![]() ![]() ![]() YıRTTıM RéSMiNi aRTıK éSKiDiN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|