Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, sözler

En Güzel Sözler

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Güzel Sözler

hayata herkes sıfırdan başlar ama sabredenler kazanır

herkes bildiğini sanar fakat herkesin bilmediği daha çoktur

zamanı durdurmaya çalışma zamanı sen yakala

her aşk bitince nefret başlar

Cevap vermek istemediğin bir soru ile karşılaştığında gülümse ve;"niye öğrenmek istiyorsunuz" diye sor

kusmak istiorum sayfalarca!

Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıİ çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM!

ζάŁ!мѕіи aMa Laz|мSıй вaЙa hάίлѕїй aМά zάaFιМѕΊή ΆΝŁA

[[[[[[[[[aşk;iLkOkUlDa kOm£d!_______OrTa oKuLdA TrAj?d!____lIs?d£ DrAm____ImAm hAtIpT£ hArAm]]]]]]]

!i!____Oğℓυм Oℓαηα Kα∂αя Bυ Aℓємιη Yαкışıкℓıѕı Bєηιм____i!i!

вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα

Ben sensizim ama, sendeyim hala

Ne aaaifle okuduğum şiirler ezberimde, ne de bağıra çağıra söylediğim şarkıların sözleri Dalgın gözlerle yürüdüğüm caddelerde kayboluyorum

Susuyorum artık Sustukça susuyorum Sustukça, üzerime gelen insanlardan kurtarmak için ruhumu, suskunluğuma sarılıyorum Ama yine de saplanıyor yüreğime bazı kelimeler Bazıları da acıtıyor üstelik…

Bir zincirin iki halkasiyiz seninle anliyor musun? Ayni kadehte karismis iki içkiyiz iki kelimeyiz seninle birbirini tamamlayan Her yerde iki oldugumuz için bir bütün haline geliyoruz durmadan

Kalbim online×× Aklim offline×× Gönlüm beschäftigt×× Hayatim abwesend

HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,

HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ!!!

biz isyankar sokaklarda buyuduk kizim anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi Satmayiz 10 kurus icin bize, bize hakki olan sevenleri"

NE ORHAN NE FERDİ BİLMİYO DERDİ HAYDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ

Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişseKİME NE !

Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir satırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

ßaharla hazan birleşemez ortada yaz var, sen baharınla çiçeklen ben hazanımla solayım sevgili yar

ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes

Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık!

Aldığın her nefesi fırsat biL, ot deiLsin yeniden bitemezsn!

Mevlana değiLim ben, adam oL öyLe geL!

Ta$ oLsan diLe geLirdin! İ$te öLe sewmi$tm Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim

ßir sen bir de ßen vardık, evvel zaman içinde ÇeLişkiLerin biLeşkesi bir sevgiLi

Bu Cinayet… Günahın En Has Hali İhanet !! Hakkımı Ver Gideyim Adalet…!

Ne war eLimde kaLan, bu Dünya zaten yaLan!

YoLcuLuk nereye, kimLer uğruna öLmeye!? 4 yaLnızLıkLa 1 Doğruyu Götürmeye Hadi ağLa ağLa ßöyLe Kahpedir Dünya!!

Paşa gönlüm isterse severim, zorlama istersem sevdirirm Diyecksinki nereye kadar bu havalar, kim takar, devran dönene kadar!!

єѕкι вιя αşк, уєηι вιя αуяıℓıктıя нєя zαмαη…

O Toz Pembe HayaLLer, TatLı Çocuk SewgiLer Beni Artık Terk EttiLer!!!

Hatalar miras değildir, savunmaya değmez

υиυтαмα∂ıgıмѕıи

υnυттυgυм вüyüĸ yalan gυrυrυмdan arтa ĸalan ѕenѕz dυѕмan gecen zaмn ѕenι özledıм™

öLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyimCanım acı0rßıçakLa yanmadı ßenim caNım

en ç0k sizin çekTirdiqiniz acıLar caNımı acıTı0rCANIM ACIORRR!

KaLbİ oLmAyAnLaR KaLp KıRıYo CaNıMı En çOk bU yAkIyOoO

Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin

Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin

Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi!

BiR NeFes KadaR KısayMıs,Aşk DeDiĞin BiR ŞaKayMıŞ

Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda!

SéN RüSGaRıN ÇoŞTuRDuĞu ßiR ToZ ßuLuTuSuN ßuGüN BaNa éSéRSiN YaRıN éLLéRé !!!

YıRTTıM RéSMiNi aRTıK éSKiDiN uNuTTuM iSMiNi SéN Bi aHPésiN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com