![]() |
Şekilli Süper Yeni Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Süper Yeni Nicklerѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк gнєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι :::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя::: "нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!! нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιмözηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя кαняєтѕιη нєя şєує |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Süper Yeni Nickler๑ஐ◄███▓▒░ Benİm Gİbİ Delİyİ Google'da Arasan Bulamazsin ๑ஐ◄███▓▒░ Her lafa verilecek cevabım wardır ![]() ![]() ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeklerin kalbi market gibidir giren çıkan belli olmaz, kızlarınki mezar gibidir giren bir daha çıkamaz ![]() ![]() ![]() bütün a$klar kar$ılıklı ![]() Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir Kişisel bir iletim yok, buna da şükür ![]() "Kim vurduya gittim, gelecem" guzel kızlar cipse benzer, uzaktan bakarsın canın ceker oyle cıtır cıtırdır, yanına gider bir bakarsın anaaa bildigin patates *Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa Allah Chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık ![]() Büyüklük lafla olmaz icraatla olur msn yan gelip yatma yeri deildir eğer konuşmucaksan ananıda al gitt: 'PC başında değilim,bıg bıg mesaj atıp annemin kafasını ![]() ![]() ![]() misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala' hoşlanıp öpemediğiniz biri varsa ÖP yaz 6060a gönder,senin yerine biz öpelim,gülme seni de öperiz =)) aşkıma karşılık ver sokma beni müşküle, seninle kaşık atalım iki tabak keşküle ![]() ![]() annemler daha iyisini yapana kadar en iyisi benim SusuN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AşK hATA YAPMAYI SEViYORUM BANA ROBOT OLMADIĞIMI HATIRLATIYOR SeNi SeVdimDe Ne oLdU tUbOrG iLe TeLsim ZeNgin OlDu ![]() ![]() ![]() Sen benim hayatımda piyonsun ![]() ![]() ![]() ![]() *1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın ![]() Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!! *Ağlamak çocuklara affetmek Allah''a mahsustur ![]() ![]() Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, *****ligin alemi yok ![]() Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir *****lik yaptin ve farkinda degilsin demektir Çok tatlısın şekerim ama ne yazıkki rejimdeyim Kopya bir sanattır ![]() ![]() ![]() Melike eğer bu yazıyı okuyorsan aramızdaki ilişki bitmiş demektir ![]() ![]() ![]() Offf Çok Sıkıldım ![]() ![]() ![]() Sabah yemek yemiyorum seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti ![]() OLUM SENDE NE DERS CALISIYON,CEK KOPYANIN HASINI, CEKME KARNE YASINI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Süper Yeni NicklerŞimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını ![]() ![]() ![]() Sana seni anlatamam isyan edersin, a$kı tekrar istemem ziyan edersn!! ‘!’ dedin korktum ‘,’ dedin konuştum ‘ ![]() ![]() ![]() ![]() ßir hayat çizdim kndime, hapsettim kendimi içine ![]() ![]() o varken suraTa qerek yoq ![]() ![]() нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιя…ιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!! Yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan kaç… Çünkü bulutların arkasında aşkı için ağlayan benim… Dilim Özgür Bugün Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver ![]() ![]() :::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi:::::: Bi çıLqn drSne hiKayesi bzmqi KaLbi oLmayanLar Kalp Kırıyo Canımı en Coqh bu yaKıo ![]() ![]() Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda ![]() ![]() Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin ![]() ![]() ![]() ![]() KaHPéLiK GiZLi YaPıLıR ama GiZLi KaLMaZ SusmaLıydı Bugün Herkes YakaLandık Birkes Ölümse Cok Yakındı KandırıLdık Sonkes ![]() ![]() adil değil bu hayat çünkü ben hep yalnızdım YETTİ ARTIK belki bu gece kafama sıkarım ![]() ![]() (bu nicke bayıldım)>>Né kraLınız , Né dé köPéqiniz qéLsin ![]() ![]() ![]() ![]() pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün benim en iyi yaptığım iş iki tek atmak,senin en iyi yaptığın iş yanıbaşındaki dostu satmak… DüNyA BiR FliM AçLır PerDedeN MuTlU SoNdA YoK KaÇaR HeP SeNdeN NeFrEt EdeRiSn SeYiRciLerDEn SaHnEsi GerÇeK TeK OyUn öLüMdÜr … Ne kadaR da zoRmuş aTmak kaLßimdeN sNi Ne kadaR da zoRmuş unTmak ßtn qeçmişi ![]() ![]() Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı ![]() ![]() Ölmek! kalbin durmasıı değil be güzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır ![]() ![]() HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! ! BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI ![]() DiNlEdİmM … ![]() ![]() ![]() ![]() Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz…!!!!! ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin kOyVeRdİM hAyAtı…aCaBa dAhA GöReMeDiĞiM kAç YüZüN ![]() ![]() ![]() Doğruysan kimse hatırlamaz, yanlışsan kimse unutmaz!! Adı anıLdıqında dostum dedim adıM anıLdıqında tanımam dedi!… İnan artık seni hiç sewmiyorum inan artık seni hiç istemiyorum o eskiden di artık hepsi bitti sensizde çok iyi yaşıyorum…!!! İlq qün anLASAmadIk hataLArLA basLADık DAha sOnra anLAstıK aLEmi agLAttık şİMdi isE caN cieR oLup orTamLARa aKTık… Hep KaZanAn sEN oLdunN Bile Bile KAyBETtim Nasıl KıyaRdıM Sana CanımDanDa ÖteyDİn SAna Yalan GElsEDe Ölesİye SeViLdiNn ~ aşk dediqin nediR ki ![]() ![]() a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =) [S]ewDikL[e]riM araSı[n]da eN [S]ewdiğ[i]m kiM biLiy0rmusu[N] Ben Küçük bir Periyim Sevgine Aşık… Bir sözünle Dünyaları Feth eden… Bir sözünle sahip olduğu Herşeyi yitiren Sevgili size küsmüşse, çaresi vardır… gitmişse, çaresi yollardır… ölmüşse dahi! âhiret vardır… ama… sevmemişse! derdin devâsızdır… senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM ! Anne Sevgisi Gibi KARŞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !! Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Süper Yeni Nicklerßen Seni CehEnnEmdE yANaN bİr güNAhkAr kAdAr DiLédim ![]() ![]() ![]() GüLmEk ßizim Hakkımızdı Bu yaLan DünyAda Yaşıyorsak nEden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' kime dokunur eLLerin Kimi Görür gözLerim öLüm Çıkar Karşıma Yine SEN Derim ![]() VakiT VarkeN TomurCukLarı TopLa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßurası MisaL ülkeSi masaL miSaLi sizLer hayaL Kafilesi ![]() ![]() ![]() ``` ßéñım ñéƒésımDéñmıscéŠıñé ¥åLåñıñ ¥øk ¥érıñ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !! ¢øk ŠévD¡m Šu¢ Šå¥ıLDı ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !! SevGi Ve Néfrét ßir Kalbe FazLa Gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona SöYLe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() étîkêt'ê îhtîyâ¢îmîz yøk,şêkLî`mîz tâhmînîndên ¢øk ![]() ![]() eLimDe aCının FaturaSı var ; ßeDeLi çokTan öDenmiŞ ![]() ![]() ![]() VarLığımızın Farkında oLmayana YokLuğumuz Dokunmaz ![]() ![]() ![]() séñıñ mårkå øLDuguñ ¥érDé, étıkétı ßén kø¥årım ![]() ![]() ![]() En DeLi DağLariN önü buLut buLut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN O HeR SoN yeNi BiR BaŞLaNGıÇ;HeR VeDa BiR SonRaKi KaVuŞMa aN'ıDıR ![]() ümitLeR bEyazdı , hayaLLEr pembéé Sânkî ûmûdûn gôkLêrîndê, sîrâdân b!r întîhârîm ![]() ![]() ![]() $eytan`A işi öGrettiK kENara çekİLdik '' KEŞKE YANLIZLIYIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN BELALIM ![]() ![]() ![]() ![]() öLümSüz oLan düSLerimdi ben DeqiL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER DEVİRDİĞİM BURUK KADEH , BİR ÖNCEKİNE KÜFÜR EDECEK ![]() ![]() ![]() Her ne kdR sEvmedim deselerde ben onların '' eski aşklarıyım ( : '' unuttum deselerde ben yine gün gelir aklında sabahlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutma ayas, kaybedeceğin hiçbirşeyin olmadığında, yenilmezdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !¢îmdé 1 éL fénérîyLé qémîLér ßâtIrdIm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçßise aNLamadım seviLdiqini qöRemedinn şimdi teRqq ediLisini izLe ![]() ![]() HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna Biz Tesbih Sallarken Siz 3 Tekerlekli bisikletlerle yarış yapıyordunuz mahallede ![]() ![]() ![]() Deli Olmuşsak Sewgimiz için oLduk, Sarhoş olmuşsak Aşkımız için Olmuşuzdur!! iNtihar étti ![]() ![]() kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén ![]() ![]() ![]() s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa ![]() ![]() ![]() ![]() ßekLerken kayßoLmu$um ![]() ![]() haLa ßuLamadıLar ![]() ![]() DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN ![]() ![]() seviLdiqini qöRemedinn şimdi teRqq ediLisini izLe ![]() ![]() HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna Biz Tesbih Sallarken Siz 3 Tekerlekli bisikletlerle yarış yapıyordunuz mahallede ![]() ![]() ![]() Deli Olmuşsak Sewgimiz için oLduk, Sarhoş olmuşsak Aşkımız için Olmuşuzdur!! kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ,bénS¡zS¡n àrtIk sén ![]() ![]() ![]() s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa ![]() ![]() ![]() ![]() ßekLerken kayßoLmu$um ![]() ![]() haLa ßuLamadıLar ![]() ![]() -DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|