Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
$ιм∂ιι, тüк£η∂ιι, ڪےυڪےмα, zαмαηi, ¢üмℓ£ℓ£яя

...¢Üмℓ£ℓ£яя...!!! тÜк£η∂ιι $ιм∂ιι ڪےυڪےмα Zαмαηİ...

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

...¢Üмℓ£ℓ£яя...!!! тÜк£η∂ιι $ιм∂ιι ڪےυڪےмα Zαмαηİ...

*İnsan kaç kere yıkılır, kaç kere durur zaman İnsan kaç kere unutur, kaç kere ölür insan!!
* Dünyayı Silip Diger Dünyaya Gitmeye Razıyım_ßitsin ßu Ömür !
*ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın!
*Sen sanırsın ki insan sevdasını içine gömerBenim sevdam sevda qibidir insanı qömer!!!
*Unutma geRçekten sewenin aHı Tutar
*gєçιçι нєνєѕ ∂єğιℓ нαк є∂єηє ηєƒєѕ σℓυяυм
*ßirGün Sende AnLayaCaksın KaLabaLıkLardan KaçIp DizLerini KarnIna Kadar Çekip AğLayaCaksın İşte 0 An ÖzLeyeceksin Eski SévqiLini DeqiL PiLi ßitmiş 0yuncak Ayını Yanından Ayırmadıqın SafLıqını Sen de ßirqün AnLayacaksIn DizLerini Karnına Kadar Çekip ÇocukLuquna AqLayaCaksInO Küçük kız Çocuqu DéqiLsin Artık
*
Ya aşk bitti, ya zaman İkisinden biri… HaLa yanaqımda qözyaşımın izLeri… Artık susuyorum… SözLerim bitti Bu kez qidiyorum sahiden bitti…
*Kötü günüde yanında İyi günüde hep arkanda olan Çok şey iatemedik aslında hayattan Bir yudum sevgi,sefkatli bir dost Bazen omzuma başımızı yaslayacak birini Aslında beklentilerde farklıydı bazen Göz bebegnde görmek istedigim bendim Sıcak nefesinde içine çektigin ben Uzanan ellerini tutan yine ben Kaybeden tek şey sevgiydi Henüz yeni filizlenen
*Rüzgar olup saçlarımı okşadığında Kendini asmak istiyor hüzünlerim Akıyor ateşlerin, derdimin çiğ damlasına Deva değil yaslı papatyaların gelinliği Bağrı yanık laleleri kanatıp avuçlarımda “Uzak mısın” diyorum gerçekten Sus ve anlat… Issız şiirime dokunduğun yerden Kendime tükenirken her gecem Kirpiklerimde ıslak, tuzlu bir özlem Kimse sokulmasın yanıma Gözlerimde tek sen Sen…
*Üşüyorsan ama soğuktan değil Susuyorsan ama korkundan değil Gidiyorsan ama istediğin için değil ve arıyorsan ama bulmak için değil Her dakika daha ağır geçiyorsa ve geçen her dakika seni daha fazla yoruyorsa Gelecek seni güldürmüyorsa aksine geçmiş özletiyorsa kendini En masum anında lanetlenmişse bedenin ve yanıyorsa ateşler içinde belki de kutuplarda yürürken Ve sadece yalnızlığın sesiyse duyabildiğin…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com