![]() |
Güzel Güzel Sözleerr |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Güzel SözleerrAr$a Değer Ba$ın İ$te o an ruhun tek Sırda$ın ! Sen hiç yanlızlıga birşeyler anlattınmı ? ![]() ![]() Şarkılar adadım hep sana , İçinde Hep 'Sen' vardın (: Gülüşlerim yüzümde dondu ![]() ![]() Sensizlik gözyaşı olup aktı Yüregim ısLandı ![]() ![]() Gözüm kara basım dik Ödedim bedelini kara sevdanın ![]() ![]() BeBegim sensiz ağladım her aksam ![]() ![]() Çekip gittiğin an yıkıldı bak dünyam ! ´´gözlerinde uykusuzluğum ![]() uykusuzluğum dilsizliğinde çözülüyor senin´´ Sessizliğe bulaştım(k) ![]() Çaresizlik kocamandır! `~ Bu gece bitsin artık ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ya kendimi ya da kendimi öldüreceğim `~ Ben Kaybettim Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın`~ Sen hala” bendeki senin “ öldüğünün ispatını fırlatsan da yüzüme Yüreğimin en çocuksu yanında yaşıyorsun sen`~ Avuçlarımın semaya dönen yüzünde bir dua olup Bir Elif miktarı büyüyorsun bende Ne olur son kez ört üzerimi Üşümesin karanlıklarda gözlerim `~ toz toprak karı$mı$ yüreğime `~ “ Ölüm / Tek bir hece sadece Oysa senli bir hayat cümle eder sevgili `~ SeninLe dogdu seninLe öLdü hücreLerim Gittiğin günden beRi dön diye heceLerim `~ Özür diLerm bugün çıkıoRm hayatIndan Korkma kapıyı çok sert kapatmam !! `~ |
![]() |
![]() |
|