![]() |
Nickler* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nickler*Bir günün değeri bin yıla bedelsevgimin değeri bir ömre bedelömrümün değeri sana BEDEL! ![]() ![]() ![]() Ne kaLana qit derim ne gidene kaL ![]() ![]() ![]() ![]() вαηα нı¢ ıηαηмα уαℓαη¢ıуıм!!σтυяυρ вяşєу αηLαтмα αℓαу¢ıуıм!!ѕєηıη уαяαη вηα ∂єgмєѕ ¢ηм ![]() ![]() Ya bu ateşi söndür Ya beni öldür ![]() ![]() Anne bnm Uçmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaMÖnce Aşık olmam gerek *!!'^+%&/(*)----Ni ![]() --- ![]() ![]() *****---(Adın yada lakabın)---Her zaman burda***** ßéYNiMDéKi TéK qüÇ oLaN NéFRéTiMé Thánk yoU… NéFRétiMi ÇékéMéyéN HéRKéSé ƒucK ¥øU !!! SévqiM SıNıRSıZ aMa aNLıyabiLéNé DoSTLuquM SoNSuZ aMa PaYLa$aßiLéNé SéN HaRiKaSıN aMa ßéNiM oLDuquN SüRéCé *ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ bêñsê hîc ûzûlmêdîm ![]() ![]() [- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -] Bana bulaşma kalbini kırarım üstüme gelme dünyayı yakarımbu sevgi sna çok geldibundan böyLe uzak oLaLım ![]() ![]() UNUTMA!! nasıl sensizliği ben yaratmadımsa tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak ![]() Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim; Bu Yüzden Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Verin ![]() ![]() BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM :!: BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN! ßiRGüN ßi elimde gül ßi elimde silah yanına geleceğim ![]() ßu sewdayı kaLßime gömdüm we Sen öLdün ![]() ![]() ayLar geChsede yıLLar gechsede ![]() ![]() kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR ![]() ![]() Seni sewioRum dien diLLere deiL snn icHin aaLıan gösLeRe inan ![]() ![]() Kaçır GözLerini Benden ! GörürseLer beni BakamazLar ![]() ![]() вιℓιямιѕη вη∂є ραуℓαşмαk ηє∂ιя؟ηєƒєѕιη кєѕιℓιяѕє αℓ ¢αηıм ѕєηιη∂ιя!gιттιğιη уσℓ υ¢υяυмѕα ѕη gєяι ∂öη вєвєğιм ![]() ![]() Ҳ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●●:Ҳ Aℓℓαн gυ¢υ єякєgє gυzєℓℓιgι кα∂ιηα νєямιѕ ![]() ![]() ![]() кαηLı вıçαкLı ∂єqiL вυ α$к ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn ! •# ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •$13§abrım §eLametimse İntikamım FeLaketindir ![]() ![]() ![]() »¦«*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$ iN »¦« bir گẽήίگẽυίγσґựм bir de elma şekerimi Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa! Дяzα Ħα¢єт Уσк Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя… ' ஐ๑ qizLєηмι$ σLѕα∂α ∂σѕтLυqυмυz αуηı qöкуüzüηü ραуLα$тığıмız ѕüяє¢є ![]() ![]() ![]() Kırgıήıм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KRAL GİBİ YASAYIP KOPEK GIBI ÖLMEKTENSE KOPEK GIBI YASAYIP KRAL GIBI ÖLURUSÜN ![]() ![]() DaLıMıZı KeSeNiN aGaCıNı KoKuNDeN KeSeRiZ•••· " ![]() ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() (%) SeNi SeveriM SeNi SeveniDe SeveriM SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM (%) SaNa oLaN GüveniM SonsuZ eĞeR YakalarsaM DonsuZ * SusuZ SabunsuZ DumansıZ SigaranıN KöpüksüZ ßiranıN SensiZ ßu HayatıN Taa *amg ![]() нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє αт кєη∂ιηι ∂єηιzє ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlama Ağlat==>senin qizlice ağladığın gzyaşlarına değsinYine de İnat yapAma kin DoLmasın YüreğinSevgine değmeyenler utansınki İçin rahatlasın El ElE tUtUsAn bİrİnİ gÖrSeM gÖzLeRiM dOlUyO ![]() ![]() ![]() seNi ÇoK aRıYoRuM pİşmAnIm AgLıyOrUm AnLadIm HerSeYiMsİN bNe AFFEDERMİSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|