![]() |
` Şimdi Dudaklarımda Tek Bir Kelime ~ Git ` |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ` Şimdi Dudaklarımda Tek Bir Kelime ~ Git `~ ÖγLє SєωdiямiSSiη’кi кєηdiηi ωє öγLє вєηiмSємiSiм’кi Sєηi σqяєηdiм’кi aятiк Sєη ωє вєη diγє вiя Sєγ γσкмuSaятiк Sadєćє вiz ωaяdiк Sadєćє вiz… ~ Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında ~ YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın ![]() ![]() ![]() ~ Sαnα nє kαdαг lαfım vαгdı Biçoğu чαгım kαldı ![]() Sєviчoгum onlαг hєp sєndєn Gєгiчє kαlαnlαгdı [ ![]() ![]() ~ Beraber ama yalnız Simbiyoz yaşam misali Birbirini besleyen ![]() Bitmeyecek sanırız Yalnızlık ve ben ![]() ![]() ![]() Sonsuzmuş gibi gelir Herşey Büyümeden eskiyen ![]() ![]() çσк ѕαнiρLenмeden çσк αiт σLмαdαn уαşαуαcαкѕın нeм нeя αn ανυçLαrındαn кαуıρ gιdeceкмιş giвi нeм de нeρ senin кαLαcαкмış giвi нαуαт ~ uγuмaγa qidiγσяuм ćaηıм aкLıмda hєp Sєη ωaяSıη γıηє SєηıηLє uγuγaćaм вuqєćє Saвah SєηıηLє uγaηıćaм hєя zaмaηкi qiвi iγi qєćєLєя qüLü$üм ! ~ Sєηi тaηıdıqıм qüηє вiηLєяćє şüкüяLєя єdiγσяuм Sєηiη ωaяLıqıηLa σ кadaя мuтLu σLduм кi мuтLuLuк hiς вu кadaя вєηiм ςєωяємdє σLмaмışтı ~ вu кaLp SєηSizкєη aтмaγa кσякuγσя Sєη вєηiм кaLвiмiη єη hєγєćaηLı єη hızLı єη γaωaş яiтмiSiη γaşaмaм iςiη qєяєкLiSiη |
![]() |
![]() |
|