![]() |
Sahi ! ßen Ölsem Aqlarmısın ! ¿ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahi ! ßen Ölsem Aqlarmısın ! ¿shen qiDince öTede kaLdı hayattt ![]() ![]() ayRıLık seny qöRmesDen qeLrmm ![]() ![]() dön demeyi waLLa unuTtum bhenn ![]() ![]() Su aLaN ßir Gemi GBi HeR geçEn GüN YaVa$ yaVa$ ßatıoRm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu evin içine yaLnızLık qirdiqinden beri ![]() ![]() Her odası darmadaqın ![]() ![]() ![]() Ya a$k bitti ![]() ![]() ![]() İkisinden biri… (L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L) artk eski haLim kaLmadı hiç ( ![]() qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin ![]() ![]() ßedenim ![]() ![]() Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm ![]() ![]() ![]() Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿ Ne kadar da safmışız ![]() ![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() ![]() Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı ![]() ![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi ![]() ![]() ![]() Hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte ![]() ![]() ![]() Belki de kader ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk şimdi şımarık bir zengin çocuğu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|