![]() |
Renqi Kaçtı Yaşamın . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Renqi Kaçtı Yaşamın . .ßırakıp qiideRSen ßiLkii yaŞamam ![]() ![]() iikii sınıR üLkeniin diikenLii teLLeriiyiiz ![]() ![]() dayan Ruhumm ! ßu acıya dayan ![]() ![]() seßeß(Siz) fıRtına ![]() ![]() özLedim seni ![]() ![]() unutuRsun demi$tin zamanLa ![]() ![]() ßaŞka aŞkLar qißi qeÇer sandın ![]() ![]() ![]() ![]() yok " canımın iÇiii " ![]() ![]() akLımı firara veRmiŞim ![]() ![]() gözLerinLe yahkk ßeny ![]() ![]() qözLeRin [ sakLımda ] ![]() ![]() sen ßenim iLk yanıLıŞım ![]() ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kapattım pencereSini ömRümün ![]() ![]() ![]() ![]() toprağından dönSün yüzüm ![]() ![]() ![]() ![]() kLawuza ßakma ßen ßi iLLetim ! yaŞaSın hayat ![]() ![]() ![]() ![]() sensiz ßiten heR cümLeye ßir eyLem oLdu adım ! hasRet OLdu sevgiye Ruhum ! ßatan qüneŞ yine doqaR ![]() ![]() ![]() ![]() Renqi kaÇtı yaŞamın ![]() ![]() ![]() ![]() hayat ßitiyoR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qöremesemde kaLßim seni isteR ![]() ![]() qittim ßak ![]() ![]() ![]() ![]() ßak aynaya we haykıR şimdi o ßoŞLuğa ![]() ![]() NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum ![]() ![]() Kötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] Acı çékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MüpTéLaDıR YaRaLaRıMm ![]() ![]() ![]() Polliannayı qören? - kOyun sayıyorm dURmDn ![]() ![]() -biTmiO hÇ derdim ![]() ![]() ![]() Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat ![]() ıSsız sokaqın ![]() ![]() ![]() ![]() O piS kÖ$eSinde ![]() ![]() ![]() AqLayarak öLmek iSti0rum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|