Renqi Kaçtı Yaşamın . . |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Renqi Kaçtı Yaşamın . .ßırakıp qiideRSen ßiLkii yaŞamam iikii sınıR üLkeniin diikenLii teLLeriiyiiz dayan Ruhumm ! ßu acıya dayan seßeß(Siz) fıRtına !özLedim seni ßaLım gözLerin neRde hani ?unutuRsun demi$tin zamanLa ![]() ![]() ßaŞka aŞkLar qißi qeÇer sandın ßak iŞde sen ßurda yanıLdın ![]() yok " canımın iÇiii " !akLımı firara veRmiŞim !gözLerinLe yahkk ßeny qözLeRin [ sakLımda ] sen ßenim iLk yanıLıŞım * ![]() unutamaDım ![]() affedemedimmm ![]() *kapattım pencereSini ömRümün ![]() hazıRım ! yhak ßeni toprağından dönSün yüzüm öLünce Sevemessem seni kLawuza ßakma ßen ßi iLLetim ! yaŞaSın hayat ßen öLürüm sensiz ßiten heR cümLeye ßir eyLem oLdu adım ! hasRet OLdu sevgiye Ruhum ! ßatan qüneŞ yine doqaR ![]() ![]() Renqi kaÇtı yaŞamın ![]() ![]() hayat ßitiyoR ![]() 1![]() qün qöremesemde kaLßim seni isteR <3qittim ßak ![]() ßen seni seve seve qittim ßak aynaya we haykıR şimdi o ßoŞLuğa ![]() NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum ![]() ![]() Kötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] Acı çékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MüpTéLaDıR YaRaLaRıMm ![]() ![]() ![]() Polliannayı qören? - kOyun sayıyorm dURmDn ![]() ![]() -biTmiO hÇ derdim ^^ne karısık bi hayad bu![]() !Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat ![]() ıSsız sokaqın ![]() O piS kÖ$eSinde ![]() AqLayarak öLmek iSti0rum !
|
|
|
|