|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atıyorum, aynı, cümlelerin, içmişliqin, masum, suçunu, söylediqim, uzun, üstüne, zamandır |
![]() |
Sana Söylediqim Tüm Cümlelerin Suçunu Aynı Masum İçmişliqin Üstüne Atıyorum Uzun Zamandır. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Söylediqim Tüm Cümlelerin Suçunu Aynı Masum İçmişliqin Üstüne Atıyorum Uzun Zamandır.qeçmişim k0ca bi yaLanmış senDen s0nra anLadım ![]() ![]() qeldin dünyama sevqiLim ![]() ![]() öyLesine qerÇekSin ki qiTme sakın ![]() ![]() ![]() ![]() her yol sana cıkarken ![]() her 'nefes'imde adını haykırırken bu yalnızlıga sebep benken ![]() benim baska tenlerde tüketecek ne dokunuslarım nede sevgim var ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreqimden tuza bandırıLmış acıLarımı eLerken yine şehrimin soquk kaLdırımLarına bırakıyorum sensizLiqi ![]() ![]() “ sensizlik “ bende o kadar büyük ki; hiçbir kaLıba sıqdıramadım senLi mutLuLukLarı ![]() ![]() YokLuqun öyLe büyük yara ki; hiçbir keLimeyLe doLduramadım bıraktıqın boşLukLarı ![]() ![]() KaLemimden düşen her keLime titrek bir isyanın qöLqesinde çaresizLiqi işLiyor qecenin kaLbine ![]() ![]() ![]() Ben biten bütün qüzeL aşk hikayeLerinin LanetLenen roLü ![]() ![]() Yaşanan bütün qüzeL sevqiLerin tek kötü karakteri ![]() ![]() Kimsesiz qeceLerin sorumLusu ![]() ![]() VeriLip tutuLamamış sözLerin ![]() ![]() ![]() KaLemimi qözyaşı hokkasına batırıp batırıp durmadan yazıyorum ![]() ![]() Çünkü; uykusu kaçmış keLimeLerimin ancak böyLe kapanır qözLeri ![]() ![]() ![]() warLıqımın y0k 0Lduqu Sırada ![]() warLıqınLa yeniDen d0qdum dünyaya ![]() qözLerimi açtıqımda Tek Seni qörDüm ![]() Kapatırkende Sadece Seni qörmek iStiy0rum Kar$ımda ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kelimen yaşamaya bir neden oldu doldu sayfalar ve bensiz masallar ![]() ![]() ![]() ne 1 pişmanLık zerresi ver yüregimde ne de senin acını taşıyan yaram doktorumdu geçen zaman ( ![]() ![]() ![]() ![]() “Sen oLmadan yaşayamam” deqiL de ![]() “SensizLik diye bir şey yok; sen var oLmasan da benimLesin” deseydin ![]() ![]() ![]() Sen; büyüLü kentin pusLu sokakLarında eLini bıraksamda ![]() yüreqimden tuttuqun sakLı sevqim ![]() ![]() ![]() ßenim sana söyLeyeceğim hanqi söz acıtabiLir ki bundan sonra içini? Hanqi sözüm anLatabilir hayaL kırıkLıkLarının bana ne kadar acı verdiqini ![]() ![]() ![]() sana söyLediqim tüm cümLeLerin suçunu aynı masum içmişLiqin üstüne atıyorum uzun zamandır ![]() ![]() ![]() senin ![]() tamamLamayı başarabiLdiğin süre kadar çabuk aşık oLurum ben ve sen beni her anLadıqında biraz daha uzakLaşmış oLurum senden ![]() ![]() ![]() ![]() Miş’Li qeçmiş zamanLarda “bir varmış bir yokmuş”La başLayan uyduruk bir aşkı anLattık birbirimize * |
![]() |
![]() |
|