![]() |
Dev Nick Arşivi ... ( By Fatihfatih ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dev Nick Arşivi ... ( By Fatihfatih )sÖyLe bana sebebSiz biteR mi aŞk ![]() ![]() öLümüm oLur aGzından çıKan 1 kÖtü sÖz^ ´´Çabuk daGıLdı minik kaLbim oysa neLere dayanmıştı önCeden´´ Hayat Seni Olsun, Ölüm Benim ![]() ![]() ![]() Aşk Senin Olsun, Ölüm Gene Benim ![]() ![]() ![]() Sen Benim Ol, Ölüm Elin ![]() ![]() ![]() neydî benî yakan göZlerin mi ![]() ![]() ![]() ![]() aŞk limanına demiR attım bekLiyorum ![]() ![]() ![]() bnm ez!yeT!m k€nd!m€ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmas ![]() ![]() Ték Dérdim YaLnısLıkty ![]() KimiLeRi VaRdıR aŞkın En Yücesine LayıktR kimiLeRi vaRdıR a$kn En Yücesini VeRsende A$$aLıktıR ![]() ![]() ![]() ßn aSiym Kmséyé byN éymm hRçNm Kmséyi diNLémém ßn ßym séwéRsN ßNi ßöLé séw SwmésNdé Swmé sNki sNLé doqDm ![]() ![]() ![]() ![]() ]†[Üser!mdeq! LaneT! Sew!oOrum]†[ Can yakan msn nickleri , can yakan msn sözleri Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na †† Yaşıyorm LayLayLom ![]() ![]() ![]() ![]() m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? x) † έmo qirL's | aNti PoP | † †kanatSz SheyTan xD SiLdim Hayatımdaki malları ![]() ![]() nfret oYunnda ßir perde dha :/ • † Drakula'nın Daveti † ![]() ![]() qripte yasmayan top oLsn diinncee yasmak zrnDa KaLdmmm xS >>>> ŞuRaMa SaNCı SaPLaYaN Bu RuH HaLi aSıRı DoZ MeLaNKoLi!!! LauBaLi xD AşK BaSİtTİr OlUrSa NASİpTR OlMaSsA ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bir operatör beni bağlayamaz ki, sensiz hayata ![]() ![]() ![]() YasDıkLaRımı AlınMa SaKıN üstüNé" ![]() ![]() saNa açıLan kaLbim isDerDi a$kı wé sewqiYi sEn sewmeDin oNu oO geBeRdi ![]() ![]() Herşey Çok Geç Olmadan Önce, Herşeyi Yeniden Başlat Bence biRDen vuruLduM saNaaa ilq qöRDüüüMm o aNDaa yüReiiMm seßioo aNLaSaNaa!!! Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oRaLarDa bnden yhoq DüşünSen anLarSın ![]() ![]() ![]() ![]() Çhoq kırgınım uyusam bitermy?dizlerim çhoq kanadı büyüsem geçermy? $eyH ![]() ![]() ![]() 3 kr$LK séwncMdi RéziL yzünü qörMék ![]() ![]() Dünkü Cocuq DeqiLm aRtıq ![]() ![]() ![]() ![]() Henüs Layıık deqiLqen tomurcuq qadar aşqa, sana qüL bahçesini qim açar benden başqa ![]() ![]() ![]() hayadı saniye saniye yaşaaa!!! yha qendin qibi oL yha da bnm qibi çnqü örNeq aLıncaq başqa biRi yuq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heR qöRdüqüN et yıqıNıNı insan sanma teoRide haLa hayvaNsıN ![]() ![]() canImı acıTsaLarda ![]() ![]() ![]() Dünya kUru0R sn haLa ßana suLanı0sun xD нιçвιя ѕєναρ мυтℓυ єтмє∂ι вєηι ѕєηιηℓє gιя∂ιğιм güηαнℓαя кα∂αя ![]() ![]() ![]() şizoFrehen aşhıq !*! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neRden biLceqSin qi siLahıMa meRmi dié seNi doLduRup [ "ßinLeRcEe" ] deFa qaLßime sıqDııMı ![]() ![]() Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм Çok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм ![]() ![]() yeni bir hayat kurdum kendime sen yoksun kalbim hayvanat bahçesi değilki köpekler olsun!!! sonumuz morg aç bir tuborg hayat oyunsa bizde jeton çok xD KüSTaHLıK SaHiP oLDuĞuM eNN BüYüK eRDeM xD Deprem gibi girdin içime, fay hattı çizdin kalbime, enkazlar bIraktın üstümde, artçılar hala devam etmekte yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YıLdızLαяα bαqtım bu qєcé bєηdєηdє MєLαηkoLiq diLimdє ismiη bєη sαηâ pLâtoηik ![]() ![]() sén waR yha sén sütLaç kadR [tatLı] Lahmacn kadR [sıcaq] çiğ köfté qibi [acıLı] doLma qbi [çéqici] bLguR qbi [Asil] aşuRé qbi [kaRışıq] we içLi köfté qbi [mükmméLsin] beni sefdin,öle dedim ![]() ![]() ![]() ![]() akLında oLmaq yeTmes yanıNda oLmaq isDedm yeNiLdm aC kapıNı yaLnızLık ßen qeRi qeLdm ![]() ![]() ![]() ‘’uNuturM’’diyorSuN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaYaT BaNa qıcıq kaPıo BnDe oNa ama HayaTa Karşı Susmaq Her Saman ayrıcaLıqTır ![]() ![]() ![]() o yüzDeN a$kım seN $imdi bNm yabdıım giBi sadeCe git Tek yababiLdiiN güzeL $eY giTmK cüNkü ![]() ![]() Ve siL beNi ![]() ![]() ![]() a$kı s*ktk cogaLdı eLden eLe doLa$ıo ![]() ![]() ![]() +++++ısığın bittiii yerde karanlık hüküm sürer nese kaybolduğu anda hüzün başlar ![]() ![]() karanlık hüzünlendği zmn etrafı bi mavilik sarrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessİz oLmaq Sensiz oLmaq Kadar Zor DeğiL Ama En Zoru SensizLiğin SessizLiğini DinLéméq ![]() ![]() ![]() ![]() >>kroNiq asıq<< düş peşindeysen düş peşime xD özenti gençlik aaaa time p ![]() ![]() ![]() Lanetler adanmış kalp atışlarıma ![]() ![]() qenDimi uNudmaq isTiorum yoL qéNarıNa ßiriqén quRu yapRaqlar qißé ![]() ![]() aLemiN olduqu yerde biz deqıl BiziM olduqmuz Yerde alem oLUR xD ölümden neden korkacağım ki ben varken o yoktur,o olduğunda ben olmayacağım kuTu kuTu peNse eLmamı yerSe ![]() ![]() çocuqq qerie döNse ![]() ![]() Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa ![]() ![]() ![]() qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma ![]() ![]() qiTméq Yaqı$maSs Sna ![]() ![]() KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ asLa ßa$qaSıNa ßaqMa ![]() ![]() ![]() SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm ![]() ![]() ![]() KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm ![]() ![]() RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR ![]() ![]() KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm ![]() ![]() qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!! aRqamDa ßiRçq a$q war!! İçimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn ![]() ![]() aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war … Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa ![]() ![]() Sni SiLdm Sni qömDm ![]() ![]() Snn mutluluqun kalp kırmaq üstünéé!! Y0qLuunDa öréndm HéR iNSn Téq ßa$ına!! ßénCiLsiN séWémésSn!! HaDi $ééNn qıyDınDa ßééN Kı-ya-ßi-LiR miiyim ![]() $öyLé $öyLe $évmiyoRum De ![]() ![]() ![]() ![]() qiTMé qiTmé ![]() ![]() ![]() yaqLaşabiLeceqini sanDıqıN Kadar uzaqımDasıN hass*qtiR ![]() ![]() ßis ßu aşqLa qökLere duyuLmamış düşLere kirLenmemiş hayaLLere uCacakTq Hiç Kmse üstüne aLınmasn birasda kendime yaşayacaqım (: Dü$éRqéNn YanımDa 0LmaDn ![]() ![]() ![]() ![]() 00o qaLpp $éNi a$La $évMiééCééq ![]() ![]() DisKooo DisKooo PaRTiZzzaaNii ![]() ![]() a$qq qü$ééL aMMéé ßééN Daa q0seLm ![]() ![]() saRan yoq yaraLarımı ßénim bu şeHirDé,saqLarım düŞürmém yaŞLarımı gözLérimDe ![]() soRunum aqLamayı ( ) oqRenmeqh deiL qüLmeyi ( ) unutmaqh uyqum qiby qeLseNe (H) " qüLmeqh Kime yaqışıoR ¿? [ soRuSuna ] << miLyon >> KeRe cewabımSın " KaLbimi qöRebiLseyDin ßiLirDin Herşein KayßoLmadıqını !! daHa dün ßu saatLerde ßenden mtLuSu yoqTu koLLArınDa ![]() ![]() di- Li qecmişTen Teqh yaRamSın shen ![]() ![]() ![]() LadeSim oL aqLınDa KaLayım <3 ßen ßaNa Kendim iCin Lazımım izLeri KazınmışSa siLmeqh KoLay oLmuoR !! ßu TaşLar öyLe KoLay KoLay yoSun TutmuoR ![]() ![]() Hic anLatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $Haqaaa qißßii ![]() ![]() KuR$uNnn YééRiZzz LaaFf YéMéYiZz ![]() ![]() ßHééqLé ßéNi ''$ß$'' qéLi0oom ![]() ![]() a$q ßiRr ß*qTuR ![]() ![]() ![]() ![]() ßaßaMaa qıZzmaa aNNéé ![]() ![]() ![]() ![]() 0sMaan DéMi$ HayDaaa ![]() ![]() ![]() ![]() aLanLaRıNn vuRDu qaLßiMi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co0$H LaDy ![]() ![]() ßasLayaNn HéR$ey ßiTééR ![]() ![]() ![]() ![]() cHoq yoRuLDum ![]() ![]() ![]() ![]() $évi0$aa MutLuu ééDD ![]() ![]() ![]() ![]() MuDLu éDMicéq$én ![]() ![]() ![]() ![]() aNNééééé ![]() ![]() ![]() ![]() a$qHéém $én HayFaaNn Mı$ıNn ![]() ![]() DoqaRKeNn NéDén aqLaDıqıMıı Ya$aDHıqCa anLı0oRm ![]() ![]() $éFéNn $éFéR $éFmeYeeN $*qTiR oLuPp qiDéR ![]() ![]() ßoßii ßeNı 0quLa qönDéR ![]() ![]() ![]() YanLızLıqımm ve ßhen mudLuyuss ![]() ![]() hŞşş susss mutluluqumusu bosjqlar ![]() ![]() KoyDum sewincLerimi öNüme ßaqTm hepSi shenSin KeşKe iÇime yaqın oLanLar dı$ıma yaKın oLsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KanaTLaRım yoqTu ama ßi zmnLar ßhenDe meLqTim =( Sende Siyaha İhanet Et Gülüm ßende Matem KaLıCak ![]() düNya umrumda deqiL qi - havLayan köPéqLer umRumDa oLSun ![]() yazmak tarzım değil ! çizerim x) iÇimdeqi sultanın yüZünü görméq isTer gözLerim <3 sén giDerSén - uyanıR koRquLar Herb$eem bébéqm ßitéKm --> ZuzuM <--seFüm SéNü $évi0$aa MutLuu ééDD ![]() ![]() ![]() ![]() $éFéNn $éFéR $éFmeYeeN $*qTiR oLuPp qiDéR ![]() ![]() ! Sådécé Sén sév ßéni ! Sådécé Sénin qözLéяin ışıK tutSun qözLéяimé ![]() ![]() " såDécé sénin åDın içimi üяpéяtméLi " vé Sådécé sénin éLLéяini HissétméLiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __yå då åşKın ådı sén oLmåLı__ Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Yardımcı oyuncuLar séwqi a$k acı qéçmi$ ![]() ![]() ![]() Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti ![]() ![]() pérdéLér indi ı$ıkLar söndü y0ruLdum Artıq ![]() Dαğınığıм ben ' Ruhu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heryeri dαğınık ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine yαşıyoruм ![]() ![]() Öylesine ![]() ![]() Öyle ![]() ![]() Artık iiçim acımıyor, yanmıyor bedenim bu ayrılık uğruna ya sevgimi bitirdin bilmeden, yada artık ben küllendim bak artık gülebiliyorum kahkaha ata ata karıştırma şimdi! ya içten gülüsüm, yada numara ![]() ![]() Sonun bnm" der gibi Heyecanımsın bnm Yeni doğmuşum gibi Tek bana sakLa güLüşLerini Ay biLe kıskanır güL yüzünü Ömrümü harcarım ßen sana aşıııımmmmmm ![]() ![]() Eskiden Yeterdim Kendime Artardım Bile Şimdi Ne Yapsam Nafile ![]() ![]() ![]() Ve Kim Demiş 'Can Eskimez' Diye Bu Can Tedirgin Tende Can da Eskimiş Ben de ![]() ![]() ![]() Vαzgeçilir mi ? unutulur mu ? yαdα silinebilir mi ?? yαşαnαn oncα mutluluklαr ![]() ![]() bilmem ![]() ![]() yαdα bir sen dαhα geçer mi sığınαklαrı olmαyαn ruhumdαn ![]() ![]() vαrlığın ![]() ![]() Hαyαt bαnα bir sen dαhα çıkαrırmı αcαbα kαrşımα ![]() ![]() bu kαdαr sevebiLirmiym ki ben 1 dαhα ?? FazLa ßakma ßurdan değiL, ßuLutLara aiT o ![]() meLek demek mi qeÇti iÇinden? ßırak kirLeTme ! qeÇirme iÇinden * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim olacak bundan sonra uyandığımda soğuk yatağımda ![]() ![]() kim dinleyecek kalbimi ?! Fark edilmek istiyorsan, sarIMsak ye tUt bênî gitmêyîm sêndên~ seven bu kaLbin en GüzeL yerindeSinn´ ][ sên hêr gün yân,hêr gün dâyân,hêr gün bâGlân yînê topârlân ][ Allah´ım alsada canımı kurtulsam,, hayat dediĞiniz buysa ölÜm geLsin daHa eiii ![]() ![]() ![]() o taCı kaFana kimm taktı,,,anaaa,,,kaRı kendini kRaLiçe sandı* MuDLu éDMicéq$én ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|