![]() |
Mutluluk Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk Aşk SözleriÇok Mutlu Olma Sonunda üzüLürsün Küçük Mutlulukları biL yetinmeyi öğrenirsin sevgine sahip çık Mutlulukları öğretirsin ![]() Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara ![]() ![]() ![]() ![]() Bir göz yaşı akıttım uğrunda yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun içinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım ![]() ![]() Bırakıp gittin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yüreğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım ![]() Hissetmediğin hisleri hissettiğin zaman hissettiğin his aşktır ![]() Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim ![]() ![]() Sevgiyi göstereceksin dostum, söylemek yetmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi ![]() Benim bütün dualarım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelliğin mutluluk değiL Düşüncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise düşüncelerimdeki Mutluluk örneğin… Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz Acı Çeken Yüreğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Çemberi Kuruyorum ikimizin Adına ![]() ![]() Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yrın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! |
![]() |
![]() |
|