Nickler X) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nickler X)hani hic bırakmam dedikLerhm war ya cooq arkada kalDılar smdi ![]() daha net ve daha acı hissediyorum şimdi ben seni ölümüne sevmişim ![]() ![]() eskisi gbi olr sanmıştm bN ![]() ama aptallıkmış bu ![]() =/sanmakla olmuo işte !!degeR vermekle olmuyo !!biTmiyo ![]() tükenmio ayrıLıkLar ![]() !sen iikii yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim?!! YanLış yerde ßıraktın ßeni ßeLki ßen seni ![]() ![]() Ne fark eder ki? $eytan ßeni aLdatmaya kararLıydı ßense ona YENİLMEMEYE YEMİNLİYDİM KaLana zor oLmaz qideni uğurLamak üç noktaLı cümLeLerLe ßaşLamazsa ayrıLık ![]() Senin de suçun beLLi ; Aşk hiç denenmemeLiydi ![]() Ne sen varsın Ne ßen ![]() ![]() YazıLan çiziLen onca sözerağmen… qittin ya ölümün öznesi sükünet Lades tutuyor akLımda ![]() ah! ![]() ![]() ßeLLer ßüken zaman denen tortu neye qöre iLaçsın sen Sevmesine sev de ßeni; öyLesine öpme hayat ![]() ![]() ![]() AceLeye qeLmez aşk ![]() VerebiLeceğin son hediyedir qüLümsemek qidenin arkasından ![]() ![]() ![]() ßenden ßaşkasının seni bu kadar seveceğini sanma ![]() Anne Anne dur! Aşk öyLe demedi Dediği sadece iki yüreğin bir oLma telaşı ![]() ![]() ![]() AnıLar ßirden ßitince DüşLer de kaLmıyor qeriye ![]() ![]() ÖLmek zor da Sensiz öLmek daha bir zor qeliyor ßana
|
|
|
|