Sevgiliyi Etkileyecek Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiliyi Etkileyecek SözlerBen sevdiğim zaman adam gibi severim Sevdiğimi elimdeki çiçek gibi değil incitmemek için özen gösterdiğin kuş gibi tutarım![]() Korkutacak seni beraber geçtiğimiz yollar şimdi Hep arkandan gelecek sevdamın ayak sesleri![]() Sen hiç birisinin gözlerine baktığında sevgiyi gördün mü? Ben gözlerine baktığımda aşkı ve geleceği görüyorum sevdiğim ![]() Yüreğimdeki aşkı tarif etmek isterdim sana ama kelimeler kifayetsiz, sözler ise yetersiz kalıyor bir tanem ![]() Yokluğunda içim acıyor, sensizlik bir hastalık gibi iliklerimde dolaşıyor ![]() Sevmek güzel şeydir aslında, değerini biliyorsa sevilen Sevilmek çok güzel şeydir ama karşılığını verebiliyorsan![]() Bir aşk şarkısı duyduğunda, nakaratına eşlik edebiliyorsan, senin içinde birileri hüzün şarkılarında tempo tutuyor demektir ![]() Kim ne yaparsa yapsın Senin sevdiğim daima seni düşünüyor bunu bilesin güzel gözlüm![]() Seni düşünürken beynimin tüm hücrelerini kullanıyorum Şimdi ise ne yapacağımı bilemiyorum Vücudum isyanlarda![]() Bir bak etrafına sessizce Ağaçlardaki kuşlar, çiçeklerdeki böcekler, kırlardaki çiçekler herkes sevdiğinin yanında Ya sen?Gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için göz yaşın olmak isterdim ![]() Bil ki ağlamanı istemem, gülmek bu kadar yakışırken sana Bil ki öpmeni istemem, dudakların değerken başka yanaklara![]() Seni tanıdıktan sonra buldum ben kendimi Benliğim sen oldun Yüreğim sen![]() Hislerimi öğrenmek istiyordun ya, işte söylüyorum Tüm kalbimle, tüm benliğimle seni seviyorum![]() Güçlü kollarınla sar beni erkeğim Ben senden başka erkek bilmedim Senin kollarında mutluluktan öleceğim![]() Yüreğine vurmuşum kendimi Kanadı kırık kuş misali Camlara çarpıp ağlıyorum, tutmuyorsun ellerimi![]() Dalgalar duyun sesimi Beraber bulalım yitik, boğulan hayallerimi![]() İlk görüşte aşka inanırmısın? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? Sensiz olmayı bir türlü öğrenemedim Bana yardım et vefasız sevgilim![]() |
|
|
|