Her İmkansız Sevdaya Bir Veda Yakısır... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her İmkansız Sevdaya Bir Veda Yakısır...BosaLdı kadehim Sen doLdun icime DönüyOr Basım Sarhos oLdum yinE Bir Ses BekLemek Senden; SoLuk BekLemek SuskunLuğun En Acı OLduğu ZamanLardayım Bir Tek Benim Olduğuna Emin DeğiLsen Git Hic Durma Bosuna “Biz” SöyLenecek Tek KeLime SensizLiğe Hazırım Hic Süphe Etme ! Ölen Bendim; Giden Sen SöyLemedin; Ama sÖyLER gibiLErin cOktu Ömrünce Gercek Askı BuLamayanLara İnat; Atesin Ask Olduğunu BiLerek Ask İcin Yanmayı BiLerek Simdi Ben Baska oLdum Bir Yabancı EdasıyLa BeLki Cok Yakın Bir Dost BeLki de Sende KaLdım HaLa Kücücük YüreĞimde kOcamAn Bir yEre SAhipsiN En az “ben” kADaR oLacak ÖdeyeCeĞin BedeL ! Görüyordum duyuyordum biliyordum susuyordum İstemedim neden hayır diyemedim ki ? Kalbimin Ötesine Gitme Kaybolursun Hic bir cümLe cözemiyOr beni Ne Yazsam bombos Giden Eğer Bensem SöyLe Bana Kimden Gittim? Sende Yoktum Ki Zaten Ben Yine Bende Bittim Bu Yeniden BasLamasından Korkutuğum Kacıncı Sondu ? Yeri GeLdiğinde Gitmek Gerek Yeri GeLdiğinde Susmak Gerek Yeri GeLdiğinde kOnusuRuz eLbet Yeri geLdiğinde görüsürüz eLbet Sende Olmasan Fırtınam SuLaR DuruLmaz Oysa BiLmeLiydin Bütün Hayatını Ürpererek Yasama Cesaretiydi Ask Adi*Lik Ruhuna YerLEsmis; sÖkemiyORum ! Ve Her İmkansız Sevdaya Bir Veda Yakısır Kac GönüL Kırdın BöyLe “Dengesiz” ? DüsErken YakaLa Beni ! BugünLeri BiLe Adam Gibi Yasayamazken; YarınLarı AnLatmayın Bana ! AkLım nerde? Kacırdım SeninLe Sorma Ne HaLde SoruLmaz Bu Kimseye ! BakısLarın Gittiğin Yerden Uzak Yoksa GeLirdim Sevmeye Yeteneksiziz Yinede BağısLadım Ben Hepsini Hem Seni Hem De Kendimi O Kadar Yoktun Ki Hep bir sebep buluyordum uzaktan seyrediyordum Ne varsa tutuklu bende bıraktım gitti Sonunu Getiremediğim HikayeLerim Var Benim ! Sana Bana Geri Dönmez Bu Rüya Düsümde İzmiR*in Dört Bir Yanı SeninLe KapLı Hayatta her şey %50 dir Aklınla davransan; yüreğin Yüreğinin sesini dinlesen; aklın sana bu soruyu hep sorucak Seçemediğin hep acı vericek Ama: Acını seçmekte özgürsün! Bin Bıcak Var Sırtımda BiniyLede Adasın; Her Biri Hayran Sana Ruhum seni arıyorken Baskasının yanında Seni unutmak icin Sor DuvarLara Ve Bosuna BekLeme Giden GeLmez Bosuna ÖzLeme ! Oysa Ben Seni Tüm YaLanLardan Daha Cok Seviyordum Zor Bir Daha Güvenmek Bana Düsen KabuLLenmek Zor Olsa da Dönüp Gitmek ! Benim Bir Hikayem Var; Sonunu Yazmadığım Benim Umudum Var Benim “Umudum” |
|
|
|