![]() |
Sevgili'm.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgili'm..Gittiğinden beri çok yalnızlaştım ben… Değilim artık eskisi gibi ![]() Öyle donuk bakıyorum ki ![]() İçimi ise kimse bilmiyor… Dışarı bile çıkmıyorum , çıkamıyorum… Çıkmak istediğimde hiç kimseden izin almam gerekmediği geliyor aklıma ![]() ![]() ![]() Kendimede bakmıyorum ![]() ![]() Aklına gelir biliyorum ; Giymiyorum öyle bakanların beğeneceği şeyler ![]() Karışanım yok diye üzülüyorum ![]() -Aklına gelir mi ? –Gelmez ama ben gerçekleri göremiyorum… Yediğim içtiğimden bir şey anlamıyorum , çokta yemiyorum ![]() Hareketli parçalar gençliğime çoşku katmıyor artık , işim gücüm hüzünlendirenlerle ![]() ![]() Böyle bir acıyı yaşayanın tek ben olmadığını anlıyorum şarkıların ritminde ve belki biraz ferahlıyorum… -Kısa sürelide olsa… Peki ben nemi yapıyorum ? Gecem gündüzüm karıştı ayrımını yapmıyorum… Hava kararıyor işte , içim başlıyor dahada çok hüzünlenmeye ![]() ![]() Sonra tesadüf bu ya bizim şarkımızı çalıyor fonda , ve sağolsunlar gözyaşlarım yalnız bırakmıyorlar ![]() Sonra nefesim , seninle aldığı zamanları özlüyor tutamıyorum başlıyorum hıçkırmaya ![]() ![]() ![]() Sonra belki uyuyakalıyorum ve sabahları gözyaşlarımdan ıslanmış yastığımla uyanıyorum ![]() ![]() ![]() Hiç kimseyi dinlemiyorum , soranlara çok iyiyim diye söyleyip geçiyorum ![]() Gözlerimi değil içimi ağlatıyorum ![]() Sonra dönerken sevgililer görüyorum , yarama tuz gibi geliyor ve kanıyor iliklerime kadar ![]() Acı çekiyorum ![]() Takvimle aram iyice bozuldu , ben hala gittiğin günde sayıyorum ![]() İşte böyle sevgili ben her gün sana sevgili’m’ diyemediğim için ölüme biraz daha yaklaşıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|