Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgilim

Sevgili'm..

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili'm..

Gittiğinden beri çok yalnızlaştım ben…
Değilim artık eskisi gibi Ne kahkahalarım var nede yüzümde sevinç ifadeleri…
Öyle donuk bakıyorum ki Hiç mi gülmüyorum ? Elbet gülüyorum ama sadece yüzüm gülüyor…
İçimi ise kimse bilmiyor…
Dışarı bile çıkmıyorum , çıkamıyorum… Çıkmak istediğimde hiç kimseden izin almam gerekmediği geliyor aklıma ve kırılıyorum…
Kendimede bakmıyorum Ne beğendirebileceğim birisi var nede iltifatlarının içimi eriteceği
Aklına gelir biliyorum ; Giymiyorum öyle bakanların beğeneceği şeyler
Karışanım yok diye üzülüyorum
-Aklına gelir mi ? –Gelmez ama ben gerçekleri göremiyorum…
Yediğim içtiğimden bir şey anlamıyorum , çokta yemiyorum Tadım tuzum senmişsin bunu çok daha iyi anlıyorum…
Hareketli parçalar gençliğime çoşku katmıyor artık , işim gücüm hüzünlendirenlerle
Böyle bir acıyı yaşayanın tek ben olmadığını anlıyorum şarkıların ritminde ve belki biraz ferahlıyorum…
-Kısa sürelide olsa…
Peki ben nemi yapıyorum ?
Gecem gündüzüm karıştı ayrımını yapmıyorum…
Hava kararıyor işte , içim başlıyor dahada çok hüzünlenmeye Bir akşam üstü beni öptüğün sokak canlanıveriyor gözümde O zaman ki gibi titriyorum ama heyecandan değil yokluğundan…
Sonra tesadüf bu ya bizim şarkımızı çalıyor fonda , ve sağolsunlar gözyaşlarım yalnız bırakmıyorlar Dökülüveriyorlar inci misali…
Sonra nefesim , seninle aldığı zamanları özlüyor tutamıyorum başlıyorum hıçkırmaya Sonra bir bakıyorum zifiri bastırmış karanlığa Soğuk yatağıma giriyorum , sesimi bastırmak için yastığıma sığınıyorum Daha çok daha çok ağlıyorum…
Sonra belki uyuyakalıyorum ve sabahları gözyaşlarımdan ıslanmış yastığımla uyanıyorum Hiçbir şey yapmak istemiyor canım , okula bile öylesine uğruyorum
Hiç kimseyi dinlemiyorum , soranlara çok iyiyim diye söyleyip geçiyorum
Gözlerimi değil içimi ağlatıyorum
Sonra dönerken sevgililer görüyorum , yarama tuz gibi geliyor ve kanıyor iliklerime kadar
Acı çekiyorum Acım gittiğine , acım bittiğine , acım beni hiç sevmediğine…
Takvimle aram iyice bozuldu , ben hala gittiğin günde sayıyorum
İşte böyle sevgili ben her gün sana sevgili’m’ diyemediğim için ölüme biraz daha yaklaşıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com