![]() |
Güzel Söz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sözbelkide gerçek mutluluk söyleyemediğin sözlerde, bakamadığın gözlerledir Benim için seni görmek suya benzer Seninle ya?amak ise nefes almaya Susuz üç gün ya?arym ama nefes almadan asla ![]() ASALET; Boyda de?il SOYDADIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadynlar kendilerine neler verildi?ine de?il, onlar için nelerden vazgeçildigine bakarlar ![]() Namaz sancıma ilaç, yanık yerime merhem; onsuz hayat benim olsun istemem ![]() Bir ilk gibi ya?ayaca?ym içimde, kalan son sevgi parçasyny seninle, sakyn ayrylmayalym a?kym ölsem bile ellerinde ![]() ![]() Ya?am bir filmdir herkez rol yapar ama ölüm bu dünyadaki tek rolsüz gerçek ![]() ![]() ![]() Kalbimde 3 çicek yeti?tirdim sevmek sevilmek beklemek sen bunlaryn ikisini kopardyn bana kalan beklemek ![]() ![]() ![]() gerçek dostlar yyldyzlara benzer karanlyk çökünce ilk onlar gözükürler Güdüzleri yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum, Öğlenleri yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum, Akşamları yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum, Geceleri uyuyamıyorum çünkü karnım aç! Umutsuzlu?a dü?ersen SEVGYYY,kadere çatarsan DYRENMEYY,ya?amayy seviyorsan GÜLMEYY,özlemeyi biliyorsan GÜZEL GÜNLERY,dost arasan (BENY HATIRLA) kötü söz kötüden çykar ![]() ![]() ![]() Bu şehrin üç yerinde göz yaşım var ![]() ![]() Aşk sözle başlar,dudak ile beslenir,dokuz ay sonra baba diye seslenir Akşamı son bulan ufuklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin askin yalanmis, ben yalanmamis istiyorum ![]() Sana bahçeden gül de?il güne?ten atom koparyp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Abi bankada bir kyz gördüm, dudaklary ?EKERBANK, yanaklary PAMUKBANK, arkasy Y? BANK, önü GARANTY BANK, ma?allah kyz de?il Ticaret BANK, karar verdim yatyrym yapaca?ym ![]() ![]() ![]() Her seni seviyorum diyen, seni seven değildir, asıl söylemekten çekinen seni [SEVENDIR} Hayat zorla?tykça tutunacak birilerini ararsynyz ![]() Duanla Do?madymki Bedduanla öleyim ![]() ![]() ![]() Bir adsyz çiçek olsam kyrda alyp koklar mysyn beni; Bir avuç toprak olsam alyp saklarmysyn; beni, Hasta du?sem gurbetle yoklar mysyn beni, Öldü?üm gün ba?ymda olsan beni mezara kadar yolcularmysyn ![]() ![]() ![]() Aşk ve arkadaşlık bir günde yolda karşılaşırlar, aşk kendinden emin bir şekilde sorar: ben senden daha samimi ve daha sıcak bir duyguyum sen neden varsınki bu dünyada? arkadaşlık cevap verir bu kendini beğenmiş duyguya, senin arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için ![]() ![]() ![]() bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim bir mesajlyk ömrüm olsaydy bana sadece bir mesaj gönderecek olsaydyn ve benim o mesajy okuduktan sonra ölece?imi bilseydin bana tek bir mesajda ne yazardyn? BEN SENY ASLA Sen hayatymyn en vazgeçilmez a?ky Sen u?runda en çyldyrdy?ym esmer Sen yolunda sava?lar verdi?im sevdam Sen u?runda ölümlere gidip geldi?im Sen bekledi?im Sen özledi?im Sen gizledi?im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne dil yeter seni anlatmaya,ne göz kyyar sana bakmaya,ne ellerim dayanyr sana dokunmaya,ne kollarym uzanyr seni sarmaya,hiç ömür yeter mi?bir sen daha bulmaya bitanesi ![]() ![]() ![]() Ecelle sözlü ![]() ![]() ![]() Yaşamın kıyısında nefes kadar yakın,gecenin karanlığında yıldız kadar parlak,hasret zındanında sevgi kadar tutsak ve gözyaşı kadar içten seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdi?imi öqrenmek istersen yere dü?en her yaqmur damlasyny tutmaya çaly?; tutabildiklerin senin sev?in,tutamadyklarnsa benim sana olan sev?imdir ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sana çagry atynca telefonun nasyl titriyosa sende bana her çagry aty?ynda kalbim öyle titriyor ![]() Anlatamıyosam sana içimdeki herşeyi, beni hissiz, sevgisiz beni sensiz sanma sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ask bir tiyatro dediler,herkese laik bir rol verdiler en zoru bana nasipmis,önce sev sonra unut dediler ![]() ![]() ![]() ![]() bu mesajı aldıysan bana hayransın ![]() ![]() ![]() Seviyorum sevmenin acy verdigini bile bile her seven belki sevilir diye ![]() Bugün mahkememiz vardy senin gözya?laryn benim ise kalbim yargylandy gözlerin affedildi ama benim kalbim bir ömür boyu seni sevmeye mahkum edildi ![]() ![]() bazen susmak enbüyük silahdyr bazende konu?mak suski vurulmayasyn konu?kivuran sen olasyn Ba?yny gö?süme yaslady?ynda tek bir dü?manym vardyr: O da geçip giden zaman! geri sayym sen do?du?unda ba?lady e?er (9) canly bile olsaydyn en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden,bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|