![]() |
Kapaaak ,) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapaaak ,)Aşq yokmus ! svqi varmıs ,) bLaa,bLaa, 2side oLmasa yerim oLmazmı sanki Dünyada ,D Bazı kızların,"Şövalye" sandkları adamlarn aslnda alüminyum folyo ile kaplanmş "Denyo" olduklarnı görmeleri bayağı zman alıyor ![]() ![]() Limαndαn kαçırdığm ilk gemi sen değilsin ,) Eskiden etrafıma "ben mutLuyum" derken, artık bana ondan ayrıL diyenLere katıLıyorum ![]() AkıL OLmayınca NeyLesin Fikir , ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir xD herşeye rağmen yaşanmaya değersin hayat ![]() ![]() `` Senle - b e r α b e r - yolα cıktım ~ αmα cαnım sen " y o l d α n ~ c ı k t ı n " # ![]() Duyduquma qöRe Benden Nefret ediomuşsun ! Seni düşüncek vaktim oLsa inan bende senden neFret edeRdim ~ # ![]() Kαdın, her ihtiyαcını kαrşılαyαcαk 'tek' bir erkeği ister ![]() ![]() Doğrulαrımlα kırdıysαm seni , ' yαlαnlαrımα ' Özür diliyorumm ![]() Bugün eteğini sαLLαrsın yαrın ~ g*tünü verirsn ! Amα biLmeni isterim kii benim mekαnımdα diLenemezsin ;D Beni bαşkαsıyLα kαrıştırmα diyen çoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Çekemem ben sevgili tafrası ![]() ![]() Sαvαşın ortαsındα komutαnsız kαlmαktır, bαbαsız kαlmαk =( ![]() Kusurlarimi kabullenmiceksen sevmiceksin ~ Neeeee ! Aşk mııııı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni kaybettim ve şimdi çok rahatm ![]() ![]() Mutluyum ve yeterli bence ,) [nokta] ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk yook manita yook yaLnızım mutLuyum cook ![]() Şuan Dünyada 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Gittinde ne oLdu ? -qeLen yerini doLdurdu ;D Sαηмαкι gι∂ιşιη вєηιм вιтιşιм , υмяυм∂α вιℓє ∂єğιℓѕιη вυηυ кαƒαηα ѕσк вєвιşιм Seni seviyorum `mu dediiin ? Neydi o Чαlαncıların vαzgeçilmez sözü mü ? Hem cekiLmezim , Hem vazgeciLmezim ;D Allah baska dert vermesin ,D ![]() |
![]() |
![]() |
|