![]() |
*'Sen ßenim Ötéki Yarımsın'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *'Sen ßenim Ötéki Yarımsın''*qöğSündeKi sıckLığa düŞür beNi <3 *Herkesi lanetliyorum ![]() *Bir áşığıи иéfésiчim ![]() ![]() *KaRda Donmaq üZeReSn uYumaq TatLı qeLioR Sen "öLdüqünün" faRknda DeiLsn ![]() ' *'Sen ßenim öTéki Yarımsın'' * ![]() ![]() ![]() *ĐokunuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ßénim Кimséyé §öyŁémédiqim ![]() ![]() Vé Кimsénin ßozmâsına Ĭzin Vérmédiqim ĐüşŁérim Vârdı ![]() ![]() §énin ßiŁé ßiŁmédiqin ĐokunuŁmâmış КirŁétiŁmémiş ßozuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ![]() ßéni ßu Кâdâr MutŁu Єdén 0nŁârdı ![]() ![]() *ѕσηѕυzα dєк ѕαdєcє O * ![]() ![]() ![]() ![]() *SeNSiZ öLü Bir RuHTaN iBaReTm SeNi aRıYoR BeDeNim *Tek diLeğim tek oLmak sana ![]() ![]() *iÇmdéki Séni öLdrMéyé cLstkca ^ dmarLarm kazınıyo ^ *ßenimSin ![]() eLLere söyLe ßiLinSin ![]() ![]() ![]() KadeR ßa$kaySa SiLinSin ![]() ![]() *bna yapLmşş ck kötü bi şakasın ![]() ![]() *qöremesemde kalbim seni ister <3 *ÇaréLér çarésiz Sén yokkén ![]() ![]() uzakLar ßir türLü ßirLéşmiyor ^^ ! *aRdıMDa ßiR yüReK yüKü RüzgaR ![]() ![]() ![]() Né zaMaN sévMéYé k0yuLsaM D0ğRuLuP ç0ğaLDı ayrıLıkLaR ![]() ![]() ![]() *sisLeri araLadım açıLan eLLerdenfısıLtıları dinLedim vazgeçme diyorlardı uzakLardan ![]() ![]() ![]() ![]() *|Yine dopdolu gözlerim sanki bilinmezin içindeyim ve Sen yine yine yine yoksun ![]() ![]() Boğazım düğümleniyor ![]() ![]() nefes alamıyor beynim ikilemdekalbim çelişkide ![]() ![]() Sus diyorum sus yüreğim suskalbim sus aklım sus beynim sus *Ben yeminLer ettim yine burdayım akLım kaLdı cok uzakLardayım ![]() ![]() ÖzLemek yetmez anLarmısın Sensiz anLamsızım! |
![]() |
![]() |
|