![]() |
Al Hayalden İbaret Kalıntılarını… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Al Hayalden İbaret Kalıntılarını…saßahLarında güne$Ler ![]() ![]() geceLerinde güLücekLer oLmaSın ![]() ![]() ßen susuyorum ama acıLarım konu$uor yanLız ![]() ![]() hic ayrıLmadık SeninLe ![]() ![]() degiL ßir Sene, 1 gün ßiLe gitme ![]() ![]() qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım 1qülümsemen bana yetİor!!O qülümsemen Beni sana a$ık edioR ![]() ![]() ![]() !!Sénsis oLmaSs ßitanm!! Sevmek Belki Bir Ölüm Belkide Diriliş ![]() ![]() ![]() Belki Geçici Bir Heves Belkide Kalıcı Bir Duygu ![]() ![]() ![]() KãrãnLıkLãrdãym DèrinLèrdè Dü$Lèrindèyim RüyâLãrındâ ![]() ![]() ^^LânèttLiyim^^ CèhènnèmLiim Rµhsµzµm âmà öLümLüyüm ![]() ![]() ![]() YanLışa Gerek Yhok ! Zaten Bende aF Yhok ! aaaFin BiLir OğLuM Bize Tav oLan Çhok ![]() ![]() anLık zevkLré döNü$eN aşkLra iNaT ya$aSıN >> sevqLisiZ hayaT ![]() İnanda GÖZLERN…ölümüne SEN! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dÜsLeRimDe qaLL ![]() ![]() [çok uzaklarda] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qAlpimm HEpSEnLe AtIOqiii… ![]() Lades'M oL ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Benim Nokta Koyamadığım Kelimemsin…x) sAnMaqii MUDluYummm… GözLerMm SeN SeN bKıor Bu aRa ![]() ![]() ![]() Bir "SeN" Istiyorum Icinde Sadece "BeN" oLan |
![]() |
![]() |
|