![]() |
Psikopat Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikopat Sözlerßu laf bana çok ters geliyo ![]() ![]() Kızların Gözü Hep Yükseklerde Paralı ----- Erkeklerde,, Bizimse Onlardan Tek Farkımız D€LiKaNLıYıZ İşte!!! LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al gözlerimi açtığımda yerde bir sürü çorap vardı, tanıyamadım benimkileri ![]() ben hep meşgulüm nedense ![]() ![]() ![]() burda çok felsefik bir bir yazı yazdıını düşün ![]() yürü yüreğim gidelim buralardan, bu kız adam olmicak bir kalem beni anlatabilir ![]() SusuN ![]() ![]() NicK Şuan MeşguL Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem ![]() ![]() Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını ![]() ![]() ![]() ●●●∂üηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нüzüη,ѕєνмєк вιя нαтα●●● Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim? isyankar sokakların tövbekar delikanlısı ![]() ![]() eğlenmek yada eğlenmemek işte bütün mesele bu belki yarın ölürüm ozaman son günümü iyi geçirmeliyim Yeşilova MeRkeZ, KaFasıNa Göre HerKez Elbet Bir Gün Kazanacaksın ama o Gün Benim Kaybetmek istedığım Gün oLacak Her son yeni bir başlangıçın habercisidir Karga bülbülü taklit edeyim derken, ötmeyi unutmuş ![]() ![]() ![]() Her kadeh tutuşumda__Bir lokma kaşıgımda, İstesemde istemesemde_Seni bulurum karşımda Dudaklarımda kalan kabulsüz bir dilekse ![]() ![]() İstemem sevme beni, sevilmek sensizlikse hayat b*ktan ama grafikleri güzel sonunda şans banada güldü ama k*çıyla En Güzel Gözler Esrarlı Gözler, Esrarlı Gözler Yanlız Sevdiğini Özler Cesedim karanlık bir köşede bulunmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|