Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, sözler

Güzel Sözler 1

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Sözler 1

senı sevdım ama sana sırrımı acama dım askım buralardım ucup gıtmek ıstıyorum ama yapamıyorum senı bırakıp bır yerlere gıdemıyorum askım bır an bıle aklımdan cıkmıyorsun askım senı sevmek suc sa ben bır esegım

Ben hançer yarası insanı öldürür sanmıştım Oysa karşılıksız sevmekten her gün ''ÖLDÜM''!!!

Düştüm çaresiz derde
Gülmek yokmuş kaderde
İlk buluştuğumuz yerde
Gözlerim dolar gider sevgilim

Geçen günler hesap sordu benden seni sordu dalgalar ismini fısıldadı rüzgarlar dinmek bilmedi gönlümdeki acılar şimdi sensiz her sabah doğan güneş ikimiz için ağlar

Gülmek için mutlu olmayı bekleme
Belkide mutluluk gülüşünde saklıdır
Sakın ağlayayım deme
Belkide biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birileri vardır

Hayatta ihç kimse için ağlamaya değmez Çünkü değen ağlatmaz Eğer ağlamak istiyorsan başını dik tut kigöz yaşların ağladığın kişi kadar alçalmasın!

ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm o gün yanlız sen olacaksın gülüm

Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum! maksadı gözlerimi ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum! YARİM

Gül filizlendiginden beri günese asiktir
Günes her gün batiminda gülü unutsada
Gül yildizlara kanip günesi azla unutmazdi
Cünkü onu hayata baglayandi

Bu aşk şiiri yazarken seni sevdiğimi nasıl söylerim cesaret edemezken öyle aşık oldumki derdimi söyleyemezken sayfalarca yazarım aşk şiirini sen okumayınca

Islaktı sokaklar, karanlıktı, kış ömrümüz gibiydi sonra bahar gelirdi ansızınBaharda savrulurduk, yaz gelince karanlıktan içimiz üşürdüKışın birbirimize sokulur ısınırdık birbirimize yaralarımızı gösterirdikAcılarımız gibi kesik konuşurduk,kesik kesik ağlardık çünkü biz herşeyi kesik kesik yaşardık

Yüzünü göremediğim bir günde sesini duyabilme umuduyla yaşadığım bu hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsana sesini duyabileceğim için yaşamaya değer

uçurumdan düşerken tutunacak dalım olsan
seni kırmamak için ölmeyi tercih ederdim

ucurumun kenarından duserken bile tutunacak tek dalım olsan sırf senİ kırmamamk icin olumu secerdim !!GULUM !!

Dünyanın nefsi içimde olsa güzeller toplanıp bir arada olsa içlerinden en güzeli benim olsa dönüpde bakmam sen olmayınca

Seni görmediğim günler bir çakır dikeni büyüyor gözbebeklerime bir çocuk ağlaması başlıyor kulaklarımda uzun uzun ellerim biryerlere yapışıyorya ayaklarım o benim zavallı ayaklarım öyle şaşkın öyle kararsız öyle çaresizki seni görmediğim karanlıktayım katran gecelerdeyim cehennem misali bir yerdeyim birdemir nasıl paslanırsa bir elma nasıl çürürse işte öyleyimSENİ ÖZLEDİM SENİ SEVİYORUM

P ile başlar adı
I srar etme söyleyemem adını
N eden diye sorarsan?
A şkımıza zarar gelmesin diye
R uhum senden hiç ama hiç vazgeçmeyecek

Seni Seviyorum

Şair bensem şiirim sensin,Deli bensem zincirim sensin,Sarhoş bensem şarabım sensin,Aşık bensem aşkım sensin,ben hala yaşıyorsam: Sebebi Sensin

yeterki mektup yaz canımı dile,
yetmezse uğrunda çektiğim çile,
nazar değer diye resmine bile,
BESMELE çekmeden bakamıyorum

Ne güzeldi günlerimiz
Ayrılmazdı ellerimiz
Aşkla çarpan kalplerimiz
Ayrı düştü gülüm gülüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com