![]() |
Güzel Sözler 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sözler 1senı sevdım ama sana sırrımı acama dım askım buralardım ucup gıtmek ıstıyorum ama yapamıyorum senı bırakıp bır yerlere gıdemıyorum askım bır an bıle aklımdan cıkmıyorsun askım senı sevmek suc sa ben bır esegım Ben hançer yarası insanı öldürür sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Düştüm çaresiz derde Gülmek yokmuş kaderde İlk buluştuğumuz yerde Gözlerim dolar gider sevgilim Geçen günler hesap sordu benden seni sordu dalgalar ismini fısıldadı rüzgarlar dinmek bilmedi gönlümdeki acılar şimdi sensiz her sabah doğan güneş ikimiz için ağlar ![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme Belkide mutluluk gülüşünde saklıdır Sakın ağlayayım deme Belkide biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birileri vardır ![]() Hayatta ihç kimse için ağlamaya değmez ![]() ![]() ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm o gün yanlız sen olacaksın gülüm Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum! maksadı gözlerimi ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum ![]() ![]() Gül filizlendiginden beri günese asiktir ![]() Günes her gün batiminda gülü unutsada ![]() Gül yildizlara kanip günesi azla unutmazdi ![]() Cünkü onu hayata baglayandi Bu aşk şiiri yazarken seni sevdiğimi nasıl söylerim cesaret edemezken öyle aşık oldumki derdimi söyleyemezken sayfalarca yazarım aşk şiirini sen okumayınca ![]() Islaktı sokaklar, karanlıktı, kış ömrümüz gibiydi sonra bahar gelirdi ansızın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünü göremediğim bir günde sesini duyabilme umuduyla yaşadığım bu hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsana sesini duyabileceğim için yaşamaya değer uçurumdan düşerken tutunacak dalım olsan seni kırmamak için ölmeyi tercih ederdim ucurumun kenarından duserken bile tutunacak tek dalım olsan sırf senİ kırmamamk icin olumu secerdim !!GULUM !! Dünyanın nefsi içimde olsa güzeller toplanıp bir arada olsa içlerinden en güzeli benim olsa dönüpde bakmam sen olmayınca Seni görmediğim günler bir çakır dikeni büyüyor gözbebeklerime bir çocuk ağlaması başlıyor kulaklarımda uzun uzun ellerim biryerlere yapışıyorya ayaklarım o benim zavallı ayaklarım öyle şaşkın öyle kararsız öyle çaresizki seni görmediğim karanlıktayım katran gecelerdeyim cehennem misali bir yerdeyim birdemir nasıl paslanırsa bir elma nasıl çürürse işte öyleyim ![]() P ile başlar adı I srar etme söyleyemem adını N eden diye sorarsan? A şkımıza zarar gelmesin diye R uhum senden hiç ama hiç vazgeçmeyecek ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() Şair bensem şiirim sensin,Deli bensem zincirim sensin,Sarhoş bensem şarabım sensin,Aşık bensem aşkım sensin,ben hala yaşıyorsam: Sebebi Sensin yeterki mektup yaz canımı dile, yetmezse uğrunda çektiğim çile, nazar değer diye resmine bile, BESMELE çekmeden bakamıyorum ![]() Ne güzeldi günlerimiz Ayrılmazdı ellerimiz Aşkla çarpan kalplerimiz Ayrı düştü gülüm gülüm |
![]() |
![]() |
|