![]() |
Sevgilisinden Ayrılanlara Gelsin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilisinden Ayrılanlara Gelsin..O kadar zaman olduki sen gideli ![]() ![]() Biz biteli ![]() ![]() Zaman çabuk geçti ![]() ![]() Alışalıda çok oldu ![]() ![]() Bitti demeye bile alıştım artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saklı köşelerimde ![]() ![]() Kimselerin bilmediği en içimde ![]() ![]() Yeniden sevmek için uğraşmalarım başkalarıyla denemelerim ![]() ![]() Senden sonra o kadar değiştimki ![]() ![]() Sevemedim belki ama dedim ya alıştım çoktan yokluğuna ![]() ![]() Bittiğinin ve bir daha asla olmayacağının bilincindeyim artık ![]() ![]() Uzunca bir zamandırda görmüyorum seni ![]() ![]() Epey oldu ![]() ![]() Ama hala aklımda yüzün ![]() ![]() Gözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dair herşey kısaca ![]() ![]() Unutmadım hatırımdasın hala ![]() ![]() Ve düşünüyorum eskisi kadar sık olmasada arada ![]() ![]() Nerdedir kim bilir ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıldır iyi midir ![]() ![]() Mutlu mudur acaba ![]() ![]() Yada yeni birisi var mıdır hayatında ![]() ![]() Hiç geliyor muyumdur aklına ![]() ![]() Oda düşünor mudur beni azda olsa ![]() ![]() Seni ve sana dair herşeyi merak ediyorum şimdi ![]() ![]() Eskiden her saniyeni bilirken şimdi nerdesin onu bile bilmiyorum ![]() ![]() Ve bu bazen canımı acıtıyor doğrusu ![]() ![]() Bilirsin dürüsttüm hep ![]() ![]() Unuttun mu diye sordun hayır diyebildim tüm sevgimle unutamamışlığımla ![]() ![]() Daha ne kadar sürecek bu dedin ölene kadar demek yerine bilmiyorum dedim ![]() ![]() Bilirsin işte sende sana karşı hep dürüst olmayı seçtim ![]() ![]() Şimdide söylüyorum ![]() ![]() Canım hala yanıyor eskisi kadar çok olmasada ![]() ![]() Hala aklımdasın zaman zamanda olsa ![]() ![]() Mutluyum ama bir anda tadım kaçabiliyor aklımda sen olunca ![]() ![]() Birde dedm ya merak ediyorum ister istemez içinde sen geçen herşeyde birazda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|