![]() |
Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım !ánLát ! yüréğímé DámLát Gözyáşíní ![]() ![]() KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…! BiziM KavuŞmamıZ Bize BaĞLıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PantoLonum Yama Limd SaLLama Ardımda Tarama YaKarIm $İm$eq qİßİ ÇakarIm KaßadayI dinLmm qIrtLagIna TaKarIm ßen ßuyum ßen Suyum Öz v Öz ßurSa Cocuquyum ![]() ![]() ![]() BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma yar gelir feleğim şaşar,öyle bir hasretki içimden Taşar,Bu gönül En fazla 3 Gece yaşar,EceLe Bırakma gel al Canımı,kimseye Bırakma Sen al Canımı ![]() ![]() ![]() Öyle bir aşk isterim ki hiç yaşanmamış olsun, Öyle bir söz söyleyeyim ki hiç söylenmemiş olsun, Öyle bir dert çeaaaim ki çekilmemiş olsun ![]() ![]() Hani a$kLar MutLu SoNLa ßiTerDi HepSi ßir 0yunmu$ HepSi ßir YaLan ! Hani $anSım ßir Gün GeRi DönerDi HepSi ßir 0yuNMu$ HepSi ßir YaLan ! NeReDe SaYıSız YeMin VeReNim neReDe YoLuma GüLLer SeReNim Hani YaR NeReDe CanDan SeVeNim HepSi ßir 0yunmu$ HepSi ßir YaLaN Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım ! Bir silahım olsaydı bir silahım; yoksulluğu şakağından,kaybetmeyi kalbinden,yalnızlığı sensizliği alnından ,alnının tam ortasından vururdum ![]() ![]() ![]() ![]() Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen ![]() ![]() ![]() ßiz Né Paranın DéLisi, Ne $éréfsiz GöLgési, Né KansızLarın ßékçisi, Nédé SiLahın Tétikçisi OLduk ![]() ![]() ![]() ![]() GözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa kapatIRIm ßiR daha a¢mam sözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa susaRIm ßiR daha konu$mam vaRLIqIm s£ni RahatsIz £di¥oRsa öLüRüm ßiR daha kaR$Ina ¢Ikmam s£vqim s£ni RahatsIz £di¥oRsa üzqünüm ߣߣĞiM ßuna £nq£L OLamam Aşk bir bedende iki ruh,dostluk iki bendende bir ruhtur,bana unutmayı ve unutulmanın acısını öğrettiler ama seni bana unutturmayı asla öğretemediler ![]() Piyasada degiLim,PrensipLerim yoktur Ama Seviyesiz degiLim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßakıyorumda HerkeSde ßi Hava ßi ÇaLım ![]() ![]() ![]() Ben İsterSem AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer beni daha fazla üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın n'olursun unutmak doğanın en güzel armağanı insana ![]() ||Mézâr|| øLâcak ßana ßu Dört Duwar,||YøkLuğun|| Kadar Gér¢ék ßu ||éCéL|| , YøkLuğun kadar Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| , azâr azâr ||öLüyørum|| ![]() ![]() ![]() Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|