![]() |
Hoş Sözler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoş Sözler...“Eğer sevgi üretmiyora yüreğiniz başarılı bir üretici değilsiniz…” “Sesini değil sözünü yükselt, yağmurdur zambağı büyüten gökgürültüsü değil…” “Hiç bir işi imkansız diyerek bırakma; ertesi gün başkalarının o işi başarırken çıkardığı gürültüyle uyanırsın…” “Eğer camlarınız kirliyse manzarayı ne kadar değiştirirseniz değiştirin görüntü aynı kalır…” “Ormanın içinde iki yol vardı; ben en az ayak izi olan yolu seçtim…” Ne güzel cezaevi nede çirkin aşk vardır ![]() aşkın üstündeki tek zafer kaçıştır ![]() parasız aşk, tabanı olmayan fakat pırıl pırıl boyalı bir çizmeye benzer ![]() tutkulu aşk giderilmeyen bir susuzluktur ![]() aşkın gelişi aklın gidişidir ![]() aşkta her zaman bir öpen, bir de yanağını uzatan vardır ![]() aşk aceleye gelmez, zamanını bekle ![]() aşkta asla yanlış yoktur, her şey kendiliğinden gelişir ![]() ![]() aşık olmak, hata yapabilen bir tanrı`sı olan bir din yaratmaktır ![]() KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM ![]() ![]() SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR ![]() ![]() eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa ![]() ![]() DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM ![]() ![]() aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM ![]() ![]() DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe “öLümsüZ MehmetçiK” YazacağıM ![]() ![]() öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa “FiRaRıM” YakıN ![]() ![]() aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR ![]() ![]() SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN ![]() ![]() ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM ![]() ![]() TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN ![]() ![]() KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK… ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM… Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM… öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM ![]() ![]() DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK ![]() ![]() iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR ![]() ![]() eRkekleriN “SeNi SeviyoruM” DemeSi ßiR MumuN “aSLa SönmeyeceğiM” DemesiNe ßenzeR ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|