|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
blogspot, damar, etkileyici, sözler, yenisozler |
![]() |
Etkileyici Damar Sözler Yenisozler Blogspot |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Damar Sözler Yenisozler Blogspotbir insana zorla sevdiremezsin kendini,bana guven,beni hisset diyemezsin,eger kalbinde ki yangini hissedemiyorsa ve guvenmiyorsa ona tek bi soz soyleyebilirsin SEN BILIRSIN Dünya Güzel Olsaydı, Doğarken Ağlamazdık ![]() ![]() ![]() şişenin dibine kadar içtim seni unutmak için sarhoş oldukça aklıma geldin ![]() ir gün birisi güneşe çıkıpta ismini buzlarla yazmaya başlarsa bilki o seni benden daha çok seviyor " Benim Gözüm Karadır Sevdiğime Değer Veririm Değer Verdiğimi Severim, Sen benim Değerimi biLmedin Şimdi Sokak Köşelerinde Değer Ara kendine Değersiz insan!! Gönül ile aklı koydum kafese ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SırTımdan Vurdular İsyan Etmedim,DüŞmaımı BiLe DüŞman BilmeDim,BeN kİME Ne Yaptım Kime Eyledm Bir Dost bULamadım ben Ona Yanarım Aşkın İnce bir yolmuş Üstü diKénLé doLmuş GéçKaLmısım Bu YoLda GeLip GecenLEr oLmu$ ![]() ![]() ![]() Azrail Vurunca pence ne yaşlıya bakar ne gence Gül idin dikenini sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damar Sözler , Damardan Nickler Yenisozler |
![]() |
![]() |
|