![]() |
Bak,Gör. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bak,Gör.Yanağımda son selametten eski bir buse yorgun argın ![]() ![]() ![]() İlgisizliğe mi muhtaçsın acaba anlamıyorum , çabala çabala sonunda yine hüzün görüyorum ![]() Madem öyle , söyle bırakayım alıştım kendimi yıpratmaktan bir türlü bıkamıyorum ![]() ![]() Kargaşa mı ? Karmaşıktan saymazdım kalpte duyduğum birtek sen olsaydın , yaklaşan bir sıcaklığı ayak seslerinden tanıdım , sadece seni mutlu istediğimden hep pembe gözlüklerle baktım ![]() Sonlanmıştı sözde, seni neden çekip alamadım , mesafe mi ? Yakındaydım en başından özde seninle müebbete baş kaldırdım ![]() Öyle güzeldi fikirlerin devamını dilerim madem koşmaktan mutlusun aman yorulma kolay gelsin , safmıydım yoksa salak mı ? bunu en iyi sen bilirsin ama kafandaki 'ben' figürünü senden önce ben bilirdim ![]() Hayatımdaki kasvetin birtek zıttı sendin sözlerini kalbime hediye bir çift küpe ettim ![]() ![]() ![]() Zalim düzene kurulmuş hayatımın dahi kafası karışık Yastığının altında atıyor kalp yine duyup açmamışsın Huzur burda hastalık toprak çağırır attığında sızdı varsayıp Yaptığın sitemse bile canımı ellerimle alırım ![]() ![]() ![]() Çoğu zaman yazdıklarımdan karışık bişeyler,aşkla ilgilileri seçmeye çalıştım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|