![]() |
Acılarla Sevişmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılarla SevişmekSen yoksun yine yatagımda ayrılık dokunamam heryer acı ve karanlık kokunu çaldı biliyorum benden yanlızlık acılarla şevişmekten ben usandım dokundukca acıtıyor bedenimi yağmur dilimin ucunageliyor adın söyle aşkım hangi limana demir attın acılarla sevişmekten ben usandım içim ürperiyor o gelince kokusunu bırakıyor sinsice cıldırmak üzereyim geldiyine acılarla sevişmekten yoruldum adı acı soyadı cani kokunma bedenime artık kirlendi beni sensiz acı sevişmeler üslendi dokunma bana hersey kirlendi hatırlamıyorum başımdan ne geçti geçmişim temizdi senle kirlendi adınla degil namusum lekelendi acılarla sevişmekten yoruldum affedermi şimdi beni yıllarım ah seni tanıdıgıma nasıl pişmanım dokundukca acıtıyor kolları acılarla sevişmekten yaşlandım alıştım artık bende acıya sanırım kanıma işledi kokain gibi sevişmeler öpüşmeler işe yaradı bende yalan sevmelere gücendim bencilce yarım kalanlar bende saklı aşkların günahları bedenimde bedenimde izleri var taa derinde bende acı sevişmelere direndim |
![]() |
![]() |
|