|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlamaчi, haчatı, lazım, öğrenmek |
![]() |
Ağlamaчİ Öğrenmek ` HaчAtı [ S E V M E K ] Lazım (: ~ ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlamaчİ Öğrenmek ` HaчAtı [ S E V M E K ] Lazım (: ~ !__*__ kabullenmek lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ~ ü z ü L m e ![]() ![]() _____чarına kdr dinecek ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamaчı öğrenmek ` haчatı [ s e v m e k ] lazım (: ~ ! İnsan kendisini merak etmeli ` hem de __ölümüne merak etmeli_ ![]() [ ______G ü n____ b i t t i ____ ] işte ![]() ![]() ![]() Kim farkında´ ! bunun ` s e n d e n b a ş k a ![]() ![]() ![]() Herkes bu ` чenilgiчi nasıl da r a h a t ´ kabulleniчor ![]() bir tek acı çektiğimde yaşadığımı hissedebiliyorum ![]() belki bu yüzden kendime çok defa acı çektirdim ![]() çaresiz kaldığım o kadar çok anı hatırlıyorumki ![]() ![]() herkesten kaçmak istediğim zamanlar o kadar yakınki ![]() yapabilir miyim ![]() terk edebilir miyim ![]() yaşadığım yerleri hiç bilmiyorum ama ![]() gitmeyi hep istedim ![]() öylesine / akılalmazcasına ![]() KâybêttikLêrimin hêSâbını kâLbimdên çêkin ![]() ![]() BiLdiğim kâdârıyLâ Limitsizim ![]() Ruhum çârêsiz âyrıLmâk istêr bêdêndên hâdi SuSân qönLüm konuş ![]() bu sânâ SON Têpkisiz Sunuş [! ![]() Cênnêti Sordum YitirdikLêrimê, Cêwâp âLâmâdım duyâmâdım onLârı, Têk bâşınâ yürüdüm âkLımda SoruLâr, Nêdên niyê dêdim qöçTü qiTTi RUHLAR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|