![]() |
Süper Ve Özel Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Ve Özel NicklerGeLeCeĞi MeRaK eTmİyOrUM nASIl OlsA GeLEcEk ![]() ![]() ![]() Hiç konuşmamacasına SusMaK ![]() ![]() Hiç durmadan ağlamak gibi SusMaK ![]() ![]() SusMaK sensizliğe yelken açmak, Bir daha gelmeyeceği limanın, Gemilerindeki bıraktığı acıyı tatmak… Terkedilmiş binalar görürüm İçinde insan olup ta şimdi olmayan… Ve yalnızlık ![]() ![]() Terkedilmişliğin ötesinde ‘'SeSsiZ Kız'’ın yalnızlığı ![]() ![]() Susmak ; sesini uzaklara duyurmak için SusMak ![]() ![]() Sevmek sensizliği, sensizlik içinde kimsesizliği, Sevilmezliğin, bazen sevememenın… En güzel ifadesi SusMaK ![]() ![]() ![]() *-*-TaRTışaCaKsaK eĞeR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßeLki Sandığın Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğin Kadar Mütevaziyim ![]() ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım ![]() ![]() Kimseye Örnek OLmam ![]() ![]() ![]() 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem !! DaLıMı KıRaNıN AğaCıNı SöKeRiM Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti ![]() Paylaş! ![]() ![]() ![]() ![]() Çalış! ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşa! ![]() ![]() ![]() Bir tanede blog (imza herneyse işte) koyiyim dedim :P bir insanın kalbi bu kadar çok duyguyu aynı anda nasıl taşıyabilir ??? taşıyamıyorum işte ağır geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() kalbim heran hergün ağrıyor ![]() ![]() ![]() ![]() bu senin sevginin ağırlığı mı imkansızlığının verdiği acı mı anlıyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bildiğim anladığım tek şey senİLK TEK SONaşkımsın ![]() ![]() ![]() ![]() bir daha severim hatta belki çok da severim ama AŞK sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL Bazen Ciddi,bazen Sakaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uυηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя ![]() ![]() őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг ![]() ![]() ![]() Sevmeye €ngel değiL mesafeLer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan ![]() ![]() Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam! Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya ![]() ![]() ![]() DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,"Sen"oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık ![]() ![]() ![]() rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur ![]() ![]() ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi ![]() ![]() Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır ![]() ![]() ßazn uzn cümlelern noktasdr a$k seßepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr güzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin ![]() ![]() ![]() Ruh Güven Gißidir ![]() ![]() Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner ![]() ![]() ![]() нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DüğünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap ![]() ![]() ![]() Kaza gibiyim, kimin başına geleceğim belli olmaz ! (x ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$ ![]() ![]() ![]() uZaK deiL rüYaLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|