Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, güzel, sevgi, sözleri

En Güzel " Aşk " " Sevgi " Sözleri

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Güzel " Aşk " " Sevgi " Sözleri

1-) Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

2-) Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

3-) Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var

4-) Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm

5-) Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm

6-) Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla

7-) Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan
+REP LÜTFEN ARKADASLAR ! EMEĞE AZICIK SAYGI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com