![]() |
Etkileyici Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Sözler*eger Hayattan Bikip Olume Dogru Sesizce Yurumek Istersen Yanima Gelki Sana Sensizligin Olum Oldugunu Gostereyim ![]() ![]() ![]() *belim Bukuyor Boyle Ayrilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *tutulmusum Bir Esmerin Yakici Gozlerine Neden Sonra Anladim Butun Bunlar Hep Hayalmis Tas Bastirdim Gogsume Bir Sevgili Yerine ![]() ![]() ![]() *keske Yanlizligim Kadar Yanimda Olsaydin! Keske Yanlizligimla Paylastigimi Seninle Paylassaydim! Keske Senin Adin Yanlizlik Olsaydi Ve Ben Hep Yanliz Kalsaydim!!! *hep Kalanlara Gidenleri Kattim! Bir Gun Yerine Gecemediler ![]() ![]() ![]() *silinir Diyorlar En Aci Izler, Bitermis Kislarim Gelirmis Yazlar, Bilmezler Su Gonlum Derinden Sizler, Unutursun Diye Soylemek Kolay ![]() ![]() ![]() *fikrinden Geceler Yatabilmirem Bu Fikri Basimdan Atabilmirem Neyleyimki Sene Cata Bilmirem Ayrilik Ayrilik Ayrilik ![]() ![]() ![]() *unutmak Zor Anlatmaksa Imkansiz Cunku Sen Unuttukca Hatirlanan Veda Anlattikca Bitmeyensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *dunya Bir Efsane Hayat Bir Dram Yasam Bir Huzun Sevmek Bir Hata ![]() ![]() ![]() *umuda Kursun Siksada Olum, Unutma Umuda Kursun Islemez ![]() ![]() ![]() *belki Anlamadigim Bi His,belki Sana Kizamadigimin Belgesi, Belkide Samimiyeti Yanlis Zamanda Yanlis Insanda Aramanin Caresiz Anlatilisi Idi ![]() ![]() ![]() *seni Birakiyorum Bir Elveda Bile Diyemeden, Seni Seviyorum, Seni Bile Goremeden ![]() ![]() ![]() *ne Zaman Sagir Bir Ressam Kiristal Bir Zemin Uzerine Dusen Gulun Cikardigi Sesin Resmini Yaparsa Iste O Zaman Ben Senden Vazgecerim ![]() ![]() ![]() *sensiz Kaldigim Ilk Gunden Beri Icimde Bir Umut Vuslata Dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *sensizlik Hayat Denen Defterin Zindan Karasi Yapraklarina Hasret Kirmizisiyla Multeci Huzunler Yazmak Gib Askimm ![]() ![]() ![]() *yazdigim Her Cumle Agliyor ![]() *aciyi Hissetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *hayatta 4 Yanlis Yaptim Dogmak Yasamak Buyumek Ve Umutlara Sarilmak 1 Tek Dogru Yaptim O Da Seni Sevmek Ama Unutmusum Guzelim 4 Yanlis 1 Dogruyu Goturdu ![]() *gercek Gulusler Sana Sana Umutlar, Mutluluklar Sana ![]() ![]() ![]() *nasilki Sensizligi Ben Yaratmadiysam Yasayacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak Uzulme Uzulursen Yillarin Senden Alacagi Tek Sey Gencligin Olacaktir ![]() ![]() ![]() *bir Karanlik Geliyor Yoklugunun Ardindan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ben Seni Bir Noktadan Gecen Dogrular Kadar Sevdim,sen Beni Iki Noktadan Gecen Dogru Kadar Anladin ![]() ![]() ![]() *ask Karsindakini Bulunmaz Hint Kumasi Sanmakla Hiyarin Teki Oldugunu Anlaman Arasindaki Zamandir ![]() *hadi Git Birak Beni Eski Kisimda Yarinlarimi Alda Git Omrum Boyunca Yasiyacagim Unutuluslari, Huzunlerive Olumleri Birak Ve Git ![]() ![]() *ruzgar Ozur Dilesede Dal Kirildi Bir Kere ![]() ![]() ![]() *sen Sozlerime Aldirma,gozlerin Zamansiz Islanmasin,gunesin Nerden Dogdugunu Bilirsin Ve Seni Nasil Sevdigimi De Bilirsin Eger Bitsin Diyorsar Yinede Sen Bilirsin ![]() ![]() *senin Yoklugun Cehennemin Obur Adi Ne Olur Gitme Usuyorum ![]() ![]() ![]() *hayat Hicbir Insan Icin Aglamaya Degmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *bir Cocuk Gulusunde, Ruzgarin En Capkin Opusunde, Yagmurun Her Sacina Dususunde Beni Hatirla ![]() ![]() ![]() ![]() *eger Beni Bu Sokakta, Bu Mahallede, Bu Sehirde Bulamazsan,sevgilim Bilki Ben, Gozlerinin Daldigi Yerdeyim ![]() *baskalarina Kendinden Fazla Deger Verme ![]() ![]() *sevme Beni, Hatirla ![]() ![]() *sehrimin Bensiz Sokaklarini Adimlarken,ben Sensizligimin Sokaklarinda Bir Sehir Kuruyorum Kendime ![]() *sen Benim Olmadin Hicbir Zaman, Ben Seninim Ama Daima ![]() ![]() ![]() *gunes Batmadan Yildizlar Gorunmez Elbet,gelecek Gunlser Ne Alir Ne Verir Bilemem,bildigim Sarkilar Biten Asklarin Cenaze Torenleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|