Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
в, gbi, iki gözüm iki çeşme silemiyosan karalayacaksınsende, unut

İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..в

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..в

iki GözüM iki çeşMe siLemiyOsaN KaRaLayacakSın!!!"seNde unuT herkes gbi вιя dαмLα gözуαşıмdα вσğυLdυη ѕєη!

Kaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım Yıllarca Ağladım ßöLé Sévincé ßi Türlü Séni unutamadım

чαłαи šöчłeмe вαиα gözłeяıи αиłαтıчøя ħeяşeчı

(•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є

"// уαℓαηℓαяℓα αğℓαтıℓαη gözℓєя ∂σℓαηℓαяℓα αℓ∂αтıℓαη gözℓєя вιя güzєℓ ѕözℓє güℓєя ||"

НєЯ ΑşК КєΗ∂Ι МαЅαℓıΗı уΑяΑтТı ѕЄηΙ ΡєЯιℓєЯє вЄηΙ Кαr ∂αĞıΗıΗ Αя∂ıΗα αТтI

GiDiYoRuMaVuÇLaRıMDa CaM PaRÇaLaRıYLa*KaNLa SiYaH DuVaRLaRa HaYaLLeRiMi YaZMaYa

--•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•--

ιℓк σкυℓ∂α єℓ тυтυѕмαѕı σятα ∂υ∂αк ¢αяρıѕмαѕı ℓιѕє∂є уαтαк gı¢ıятıѕı υηινєяѕιтє∂є вєвєк çıηℓαмαѕı

DerDi oLaNı DinleriM* DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!

GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır

Hayatın zorlu yollarından geçmiş ve geçmekte olan bir kar tanesiyim ben her dertte biraz daha eriyorum

Hayatın yanmış yollarında kül olmuş bir çiçeğim ben

' ılılı »» gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη »» ılılı

küçüktüm eLLerimi niye tutmadın baba şimdi hesap werme bna duyamam seni arka sıraLarda baba'm artık çok geç zamann

··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•··

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com