|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
в, gbi, iki gözüm iki çeşme silemiyosan karalayacaksınsende, unut |
![]() |
İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..в |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..вiki GözüM iki çeşMe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ![]() ![]() ![]() "// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() НєЯ ΑşК КєΗ∂Ι МαЅαℓıΗı уΑяΑтТı ѕЄηΙ ΡєЯιℓєЯє вЄηΙ Кαr ∂αĞıΗıΗ Αя∂ıΗα αТтI GiDiYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•-- ιℓк σкυℓ∂α єℓ тυтυѕмαѕı σятα ∂υ∂αк ¢αяρıѕмαѕı ℓιѕє∂є уαтαк gı¢ıятıѕı υηινєяѕιтє∂є вєвєк çıηℓαмαѕı DerDi oLaNı DinleriM* DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM ![]() ![]() GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır Hayatın zorlu yollarından geçmiş ve geçmekte olan bir kar tanesiyim ben her dertte biraz daha eriyorum ![]() ![]() ![]() Hayatın yanmış yollarında kül olmuş bir çiçeğim ben ![]() ![]() ![]() ' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küçüktüm eLLerimi niye tutmadın baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•·· |
![]() |
![]() |
|