![]() |
Kafam_Bi_Sago'dan...:D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafam_Bi_Sago'dan...:DbiRi Seni Özlüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani Kuşlar İsteDikleri zaman sevDiklerinin Yanına kolaYca Giderya bende Kuş Olmak isterdim Sırf senin yanına Gelip seni görmek için ![]() ![]() haYat demek Mücadele demek en Güzel duygu Yalansız sevmek sevGine Gözyaşlarını feDa etmekTir ama asıl sevgi uzaklarDa bile olsa yüreğinde hissetmektir ![]() sevMek kimi Zaman söyleyecek Sözün Varken susmakmışş ![]() ![]() ![]() ![]() ben hüzünlerde Sevdim şiirleri ben Büyüttüm kendimi küçükken Gamzelerim vARdı benim büyüdükçe Hüzne sattım 'hePsİnİ' ![]() ![]() ![]() ![]() huzuRu Ben eLLere sattım ![]() ![]() ![]() ![]() şArkıların Günahı yok acıtan Sensin İÇİMİ ![]() ![]() ![]() ![]() sana kıRık yaşıyor artık bakışlarım yıktığın Hayaller tek Can Yoldaşım ![]() ![]() ![]() umutSuzken umuda Umut Verdim ağladım ![]() ![]() ![]() Herkeze vuslat Bize niye AYRILIK?? yalVarıyorum Rabbime seni bana nasip etmesede mutlu Etmesin başka yüreklerde ![]() ![]() ![]() Gidersen haberim olsun tüm yolların Sonu Olmak kolay değil ![]() ![]() ![]() ben ya fazlayım bu şehirde yada birileri eksik bu yerlerde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|